Obnoviť stránku

Defender Freemotion HN-B615

4,5 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Freemotion HN-B615

Bezdrôtové slúchadlá sú ideálne na selfie fotografovanie a počúvanie hudby aj počas športovania. Sú ľahké, malé a štuple do uší dobre držia na svojom mieste. Aj napriek svojmu miniatúrnemu prevedeniu sa našlo miesto na batériu s vydržou až 7 hodín počúvania. Dobíja sa zo všade prítomného USB. Selfie tlačidlo uľahčuje zhotovovanie snímok pri držaní telefónu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová Bluetooth slúchadlá
  • Vstavaný mikrofón
  • Ovládacie tlačidlá + selfie tlačidlo
  • Čas prevádzky až 7 hodín
  • USB dobíjanie

So všetkým komfortom

Majú tiež vstavaný mikrofón s kvalitným prenosom zvuku a ovládacie tlačidlá na jednoduché prijatie hovoru a ovládanie prehrávania. Telefón preto môže zostať stále v bezpečí vrecka. Pripojenie k telefónu prebieha univerzálnym bezdrôtovým bluetooth, ktorý nájdete aj na notebookoch a tabletoch.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JS280g108
Produktové číslo:  63615

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13