Obnoviť stránku

Diskusia k Amazon Echo 2. Generácie Gray

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Amazon Echo 2. Generácie Gray, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Amazon Echo 2. Generácie Gray ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Amazon Echo 2. Generácie Gray vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Amazon Echo 2. Generácie Gray - Hlasový asistent
Amazon Echo 2. Generácie Gray
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 1
Dobrý deň, Je možné Amazon echo 2.generácie bezdrôtovo pripojiť k TV ako reproduktor a vie TV aj Alexa aj zapnúť? Či je nutné mať Amazon echo plus? Ďakujem.
Dobrý deň chcem sa spýtať uvažujem nad Amazon echo viete aké je možné reálne využitie na SVK?Co viem je to v angličtine slovenčina v nedohľadne dá sa cez to počúvať hudba?ako cez bluetooth,volať sa cez to neda,čo môžem doma ovládať?má niekto skúsenosti?nerád by som kúpil niečo a potom zistil že preto nemám reálne využitie za odpoveď vopred ďakujem
Dobrý den, prosím Vás chtěl bych se Vás zeptat na jednu otázku. Na této diskuzi jsem našel dotaz na typ elektrické zásuvky, kterou má Alexa. Vaše odpověď je, že má českou zásuvku. Dnes jsem si koupil echo 2. generace. a v balení česká zásuvka není. Můžete mi to vysvětlit? Jedná se o chybu nebo česká zásuvka se nedodává. Děkuji za odpověď
dobry dej komikuje s philips hue děkuji
dobrý den je už je nastavená čeština
Dobrý den, nabízená varianta je verze podporující Spotify, či nikoliv?
dobry den, umi alexa fungovat jako handsfree pro mobil ?
rad by som sa spytal ci umoznuje 2nd generation prehravanie hudby cez BT zo smartphonu
Dobrý den, ví se výhledově, kdy Amazon plánuje českou podporu zařízení? rok? dva? pět let? Předem díky za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01