Obnoviť stránku

Amazon Echo 2. Generácie Gray

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo 2. Generácie Gray

Spoločnosť Amazon predstavuje nástupcu známeho zariadenia Amazon Echo. Echo 2. generácie prichádza na trh s novým dizajnom a príjemnejšou cenou. Pre tých z vás, čo zariadenie Echo nepoznajú, tak ide o hlasovo ovládateľný reproduktor s umelou inteligenciou Alexa, ktorej sa môžete na čokoľvek opýtať, požiadať ju, nech vás spojí s vaším priateľom, nech pustí hudbu, nech vám čokoľvek pripomenie alebo nastaví budík , a oveľa viac. Dokonca ju môžete požiadať, aby vám zaistila Uber. Všetko, čo musíte urobiť, je len Alexu požiadať. Amazon Echo 2. generácie sa chváli vylepšeným reproduktorom, ktorý po novom disponuje kvalitným spracovaním zvuku Dolby pre ešte čistejší zvuk s bohatými basmi po celej miestnosti. Zariadenie Echo 2. generácie vás vďaka 7 mikrofónom začuje z akéhokoľvek smeru, dokonca aj keď hrá hudba. Alexa sa neustále zlepšuje, čím viac na ňu budete hovoriť, tým viac sa prispôsobí vášmu hlasu, slovníku a osobným preferenciám. Keďže je Amazon Echo 2. generácie neustále pripojená do siete, aktualizácie prebiehajú automaticky.

Kľúčové vlastnosti Centrálnej jednotky Amazon Echo 2. Generácie Gray

  • Hlasovo ovládateľný reproduktor Echo 2. generácie
  • Umelá inteligencia Alexa
  • Získavajte informácie a ovládajte domácnosť vaším hlasom vďaka Amazon Echo
  • 7 integrovaných mikrofónov na zariadení Echo
  • Kvalitné spracovanie reproduktorov Dolby
  • Podporované jazyky: Angličtina (UK), Angličtina (US), Nemčina

Volajte rodine a ovládajte domácnosť pomocou vášho hlasu

Máte plné ruky práce v kuchyni, ale potrebujete zavolať manželovi, nech nezabudne kúpiť víno? So zariadením Amazon Echo 2. generácie stačí len povedať „Alexa, call Janko“ a s manželom vás ihneď spojí. Kontakty, ktorým budete volať uvidia pri vyzváňaní vaše číslo, takže budú vedieť, kto volá, a navyše môžete zanechávať textové správy komukoľvek s Echo zariadením alebo aplikáciou pre mobilné telefóny Alexa. Echo tiež umožňuje ovládanie inteligentných zariadení a spolupracuje s mnohými firmami napr. WeMo, Philips Hue, SmartThings atď. Môžete tak ovládať termostat, vypínať svetlá, TV a ostatné smart zariadenia.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Farba Sivá

Zvuk/audio

Počet mikrofónov 7
Typ reproduktorov Basový, Výškový
Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  MD050c3032
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04