Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DICOTA

DICOTA banner

DICOTA – tradičné príslušenstvo prémiovej kvality

DICOTA, pôvodom nemecká spoločnosť, je už od roku 1992 hrdou súčasťou trhu s príslušenstvom pre notebooky. Tašky, puzdrá alebo batohy DICOTA patria medzi funkčné doplnky prémiovej kvality s dôrazom na spoľahlivosť a dokonalosť až do posledného detailu. Práve vďaka zameraniu na špičkovú kvalitu, dobré vzťahy so zákazníkmi, dodávateľmi aj zamestnancami a zdravý rast portfólia je v súčasnosti DICOTA zárukou spokojnosti a prvou voľbou pre milióny zákazníkov v 60 krajinách naprieč celým svetom.

Taška na notebook DICOTA

Tašky DICOTA

Tašky DICOTA sú skvelými pomocníkmi zaisťujúcimi bezpečný transport vašej drahocennej elektroniky. Prinášajú decentný dizajn s niekoľkými vnútornými priehradkami, ochranu proti otrasom a nárazom, pohodlné popruhy a dostatok priestoru na 17-palcové, ale aj kompaktné 12-palcové laptopy. Výnimočné sú potom tašky na notebook Dicota radu ECO, ktoré vznikajú použitím recyklovaných PET fliaš, a sú tak šetrné k životnému prostrediu.

DICOTA – puzdrá na notebooky

Jednoduché, funkčné a moderné, to sú puzdrá DICOTA. Predstavujú ideálne riešenie pre všetkých, ktorí hľadajú ľahkú a flexibilnú ochranu notebooku na cesty. Puzdrá DICOTA BASE, URBAN či SKIN zaujmú taktiež decentným, avšak elegantným dizajnom v rôznych farebných vyhotoveniach alebo zipsom s vnútornou ochranou proti poškriabaniu. Šetrnosť spoločnosti Dicota k prírode potom podčiarkujú ECO puzdrá vyrobené z recyklovaných materiálov.

puzdrá na notebook DICOTA
Batohy DICOTA

DICOTA batohy

Pokiaľ si k notebooku radi na cestu pribalíte aj nejaké to príslušenstvo, stavte na batohy DICOTA. Čalúnené vrecko na notebook ochráni vášho miláčika pred poškodením otrasmi, nárazmi ak vlhkosťou, zatiaľ čo zvyšok vnútorného priestoru batohu poslúži na organizované uloženie nabíjačiek, káblov, myší a iného príslušenstva. Vyskúšajte elegantné a pohodlné batohy DICOTA Backpack PRO, BASE, SPIN alebo ohľaduplné varianty ECO a spoznajte novú úroveň pohodlia a zabezpečenia vašej elektroniky.

Spresniť parametre
25 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12