Obnoviť stránku

Dermacol Love My Face

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dermacol Love My Face

Darčeková sada DERMACOL Love My Face je určená na hydratačnú starostlivosť o mladú pleť. Sada obsahuje pleťový krém, objemovú čiernu maskaru a lesk na pery. Hydratačný krém má ľahkú konzistenciu, vďaka ktorej sa rýchlo vstrebáva do pokožky. Obsiahnutý arganový olej v kombinácii s výťažkami z uhorky zaručujú potrebnú hydratáciu a vláčnosť pokožky. Príjemná vôňa pleťového krému podporí pocit sviežosti po jeho aplikácii. Maskara vyniká intenzívnym čiernym odtieňom a pokročilou kefkou, s ktorou ľahko a rýchlo dosiahnete objemných a predĺžených rias. Luxusný lesk na pery s efektom zväčšenia pier potom urobí dokonalú bodku za vaším starajúcim sa rituálom. Vďaka nemu budú vaše pery nádherne lesklé celý deň.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady DERMACOL Love My Face

  • Darčeková sada Dermacol pre starostlivosť o mladú pleť
  • Sadu tvorí pleťový krém, objemová čierna maskara a lesk na pery
  • Hydratačný krém s extra ľahkou konzistenciou na rýchle vstrebanie do pokožky
  • Zloženie s arganovým olejom a výťažkami z uhorky na skvelú hydratáciu
  • Objemová a predlžujúca maskara Selfie Mascara na efekt umelých rias
  • Luxusný lesk na pery so zväčšujúcim efektom pre dlhotrvajúci, oslnivý lesk pier
  • Receptúra zväčšujúca objem pier, vyhladzujúca pokožku pier a jemné vrásky
  • Trio prípravkov Dermacol na účinnú starostlivosť o pleť

Doprajte vašej pleti výnimočnú starostlivosť s hydratačným krémom DERMACOL Love My Face

Šetrná a pravidelná starostlivosť o pleť je dôležitá v každom veku, preto vám prinášame osviežujúci hydratačný krém Love My Face Moisturizing Care značky Dermacol. Krém pre mladú pleť s vôňou marhúľ a vanilky obsahuje bio arganový olej a výťažok z uhoriek, ktoré pokožku hydratujú a zvláčňujú. Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastný pocit. Pravidelným používaním docielite mladistvo a zdravo vyzerajúcej pleti, ktorá vám dodá sebavedomie.

Aktívne látky:
Arganový olej – má mimoriadne hydratačné a antioxidačné účinky, hydratuje, zjemňuje a skrášľuje pleť
Výťažok z uhoriek – pleť hydratuje a regeneruje, sťahuje rozšírené póry, zvyšuje elastickosť pleti, vyhladzuje, zjemňuje a prejasňuje pokožku, jemne čistí pleť

Spôsob použitia:
Používajte ráno aj večer pravidelne na odlíčenú a vyčistenú pleť. Možno použiť aj ako pleťovú masku pre intenzívnejší účinok.

Zloženie:
Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Glycerin, Urea, Glyceryl Stearate Citrate, Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Juice, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfite, CI 17200, Sodium Chloride, Pottasium Sorbate, Sodium Benzoate, Phosphoric Acid, Phenoxyetanol, Ethylhexylglycerin, CI 47005, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool, Parfum

Podmanivý, hlboký pohľad s hustými a dlhými riasami pomocou maskary Dermacol Selfie

Predlžujúca maskara s efektom umelých rias DERMACOL Selfie Mascara čiernej farby je skvelým pomocníkom každej ženy na dokonalé nalíčenie. Riasy viditeľne predĺži a dodá im bohatý objem. Jej zloženie je obohatené o prírodné vosky. Pomocou technologicky pokročilej kefky ľahko a rýchlo vytvoríte perfektný finiš, ktorý zvýrazní pohľad vašich očí a podčiarkne ich prirodzenú krásu. Prípravok neobsahuje parabény. Pre nádherné dlhé a husté riasy sa stane čierna maskara DERMACOL Selfie Mascara nepostrádateľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky.

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskry sú predĺžené a objemné riasy. Vaše oči získajú podmanivý, iskrivý a hlboký pohľad.

Použitie:
Maskaru nanášajte pomalými ťahmi na horné aj spodné riasy od ich korienkov ku končekom. Potom ju nechajte zaschnúť.

Zloženie:
Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Vp/Eicosene Copolymer, Vp/Hexadecene Copolymer, Copernicia Cerifera Cera, Aminomethyl Propanol, Oryza Sativa Cera, Sodium Dehydroacetate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Octyldodecanol, Nylon-6, Hydroxyethylcellulose, Tropolone, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Ci 77499

Získajte oslnivý lesk a väčší objem pre vaše pery vďaka lesku na pery Dermacol

Dodajte vašim perám nádherný lesk pomocou lesku na pery so zväčšujúcim efektom Dermacol Lip up Plumping gloss. Luxusný lesk na pery sa postará o zväčšenie vašich pier, ich hydratáciu a extra žiarivý lesk. Vďaka aktívnej látke Maxi Lip zaistí tiež vypnutie pokožky pier, vyhladenie drobných vrások a stimuláciu tvorby kolagénu. Receptúra nelepí a vyniká trvanlivosťou, takže oslnivý lesk vydrží na vašich perách po celý deň. Ak túžite po krásne plných, lesklých a zmyselných perách, potom je pre vás lesk na pery od Dermacolu to pravé.

Aktívne látky:
Maxi Lip – aktívna látka, zaistí vyhladenie jemných vrások a vypnutie pokožky pier
Vitamín E – silný antioxidant, má anti-age účinky, chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi

Spôsob použitia:
Naneste rovnomerne na pery a nechajte zaschnúť. Opakujte niekoľkokrát počas dňa. Klinické testy ukázali, že sa pery zväčšujú, zvlhčujú a zjemňujú, keď sa používajú pravidelne trikrát denne po dobu aspoň jedného mesiaca.

Zloženie:
Polybutene, Octyldodecanol, Dextrin Palmitate, Calcium Aluminum Borosilicate, Tocopheryl Acetate, Silica, Ethylhexyl Palmitate, Aroma, Palmitoyl Tripeptide-1, Sorbitan Isostearate, Tin Oxid, Mica, Lactic Acid, Tribehenin, +/- CI 77891, CI 77499, CI 75470

Darčeková sada obsahuje:
1× pleťový krém DERMACOL Love My Face Moisturizing Care Apricot & Vanilla Scent (50 ml)
1× objemová maskara DERMACOL Selfie Mascara Black (6 ml)
1× lesk na pery so zväčšujúcim efektom Dermacol Lip up Plumping gloss (3 ml)


Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL505
Produktové číslo:  8595003116275
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16