Obnoviť stránku

DERMACOL Enja Sprchový gél na spevnenie 250 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Enja Sprchový gél na spevnenie 250 ml

Dermacol Enja Strengthening Shower Gel od Dermacol, popredný výrobca kozmetických prípravkov, sa stará o pokožku a dodáva potrebnú vlhkosť. Jeho zloženie je obohatené jedinečnou kombináciou ženšenu a mentolu. Ženšen stimuluje pokožku a ochladzuje mentol vytvára pocit sviežosti a pomáha podporovať metabolizmus .Pikantná zázvorová vôňa robí pokožku úžasnou, stimuluje a obnovuje svoju stratenú energiu. Enja Firming Sprchový gél necháva vašu pleť pružnú a pevnú, krásne uvoľnenú a regenerovanú. Produkt bol dermatologicky testovaný. Vychutnajte si pokožku s luxusnou starostlivosťou s týmto vysoko kvalitným sprchovým gélom.
Účinné látky:
Ženšen a mentol vynikajú svojimi stimulujúcimi a stimulujúcimi účinkami, hydratujú pokožku a dodávajú okamžitú sviežosť. Aromatický zázvor prebúdza energiu, dodáva pokožke vitalitu a necháva ju krásne voňajúce.
účinky:
Výsledok aplikácie je dokonale osviežená pokožka, krásne elastická a pevná, hydratovaná a nabitá veľkým množstvom energie.
použitie:
Použite sprchový gél na pokožku pri kúpaní alebo sprchovaní, napenenie a opláchnutie.
Typ pleti:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
objem:
250 ml

Kód:  xxTM001
Produktové číslo:  8595003109529zdarma
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13