Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,40 €

DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml

K dobrému dojmu patria aj pekne upravené nechty. Lak na nechty DERMACOL vás určite v tomto ohľade poteší. Schne veľmi rýchlo, takže ho môžete naniesť a rovno pokračovať vo svojom dni. Ak máte dosť lakov na nechty, ktoré sú na druhý deň olúpané, osvedčí sa vám práve tento variant s dlhotrvajúcim efektom. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je lesklý DERMACOL vám bude robiť parádu pri každej príležitosti, či už chcete svoje nechty skrášliť na svadbu, dovolenku, alebo len tak pre radosť.

Kľúčové prednosti laku na nechty DERMACOL 5 Days Stay č.56 Artic White 11 ml

  • Veľmi rýchlo vám na ruke zaschne
  • Farba laku na nechty DERMACOL je biela
  • Vydrží vám na rukách dlhšie
  • Lak na nehty DERMACOL je vyrobený s objemom 11 ml

Zloženie

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Polyvinyl Butyral, Trimetylpentanediyl Dibenzoate, +/- Ci 77891, Ci 19140.

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Lesklý

Vlastnosti

Efekt Rýchloschnúci, Dlhotrvajúci
Farba Biela

Objem

Objem 11 ml
Kód:  DEKO6845
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85975309
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14