Obnoviť stránku

DENON SC-F109 višňa

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON SC-F109 višňa

Hi-Fi reproduktory Denon SC-F109 sú skvelou fúzií japonskej technológie a európskeho zmyslu pre dizajn. Spracovanie bez najmenších kompromisov umožňuje reprodukciu bezchybného a vyváženého zvuku. Nenechajte sa zmiasť minimalistickým dizajnom, každý detail je tu dokonale spracovaný. Vzduchový vývod zabraňujúci tepelnej expanzii na výškovom reproduktore minimalizuje ruchy vo zvuku. Woofer má znížené skreslenie elektrickým prúdom, na magnetickom okruhu je pripevnený hliníkový kruh, ktorý umožňuje ešte čistejší zvuk.
Dvojpásmová zostava sa skladá z 12 cm kužeľovitý stredobasového a 2,5 cm výškového reproduktoru s textilnou kalotou. V skrini je priečka, ktorá zaisťuje optimálnu akustiku a jasné oddelenie zvuku. Starostlivo navrhnutá výhybka zaisťuje hladký prechod medzi pásmami a neskreslený prirodzený zvuk. Protišmyková ochrana na spodnej strane je vyrobená z prírodného korku.
Parametre a špecifikácie:
Farebné prevedenie:
Višňa
Konštrukcia:
2 pásma, basreflex
Výškový reproduktor:
2,5 cm textilná kalota
Stredobasový reproduktor:
12 cm membrána
Frekvenčný rozsah:
45 Hz - 40 kHz
Menovitá impedancia:
6 ohm
Maximálny spracovateľný výkon:
60 W (IEC)
120 W (špičkový)
Citlivosť:
83 dB (1 W · 1 m)
Deliaca frekvencia:
3 kHz
Rozmery (Š x V x H):
165 x 245 x 234 mm
Hmotnosť:
3,8 kg

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  DEN145h
Produktové číslo:  SC-F109 cherry
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02