Obnoviť stránku

DENON RCD-N10 CEOL White

4,5 16 hodnotení
416,90 €

DENON RCD-N10 CEOL White

Jedinečný výkon zvuku zabalený do minimalistického kabátika ponúka tento sieťový mikrosystém plný moderných technológií. Umožňuje prehrať hudbu z CD a USB aj naladiť rádiové stanice. Najmä je ale schopný pripojenia k internetu pomocou kábla, alebo integrovaného WiFi modulu. Vďaka tomu môžete využívať služby, ako je Spotify, Tidal, Deezer, či HEOS. Veľkou výhodou je aj kompatibilita s hlasovým asistentom Alexa od Amazonu a zapojenie mikrosystému do inteligentnej domácnosti. Vďaka podpore Bluetooth si doprajte aj prehrávanie hudby z mobilného zariadenia, alebo prehrávajte cez AirPlay2.

Prednosti bieleho mikrosystému DENON RCD-N10 Ceol

  • Prehrávanie z CD, USB + FM tuner
  • WiFi a Bluetooth konektivita mikrosystému DENON
  • Služby Spotify, Tidal, Deezer a ďalšie
  • Podpora systému HEOS a Alexa Amazon
  • Iba hlavná jednotka bez reproduktorov
  • Vkusný minimalistický dizajn

Výkon sa snúbi s modernými technológiami

Výkon kompaktného mikrosystému tvorí veľmi slušných 2× 65 W. Vďaka kompatibilite s kompletne inovovanou dvojicou 2-pásmových reprosústav Denon SC-N10 (nutné dokúpiť zvlášť) sa podarilo zdokonaliť čistotu zvuku a posilniť jasné výšky i hĺbky basov. Systém HEOS vám následne umožní rozviesť zvuk na kompatibilné reproduktory po celom dome. V jednom okamihu môžete počúvať v jednotlivých izbách rovnakú hudbu, alebo si prehrávať podľa ľubovôle úplne inú skladbu. Maximálne možnosti doceníte s bezplatnou aplikáciou HEOS app. Všestrannosť bieleho mikrosystému DENON RCD-N10 Ceol dokresľuje kompatibilita s Alexou – zvukovým asistentom Amazonu. Vďaka nej jednoducho vyberajte skladby pomocou hlasových pokynov.

Elegancia do moderného bytu

Biely mikrosystém DENON RCD-N10 Ceol je spracovaný v duchu elegantného industriálneho minimalizmu. Matná úprava je veľmi vkusná a ľahko zapadne do interiéru bytu. Predné vstupy pre flash disk a slúchadlá sú na tých najideálnejších miestach. Na zadnom paneli sú potom pripravené okrem iného až dva optické výstupy. Jednoduchosť ovládania ešte podčiarkuje horný intuitívny panel s bleskovou reakciou.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Reproduktory Bez reproduktorov
Výkon 130 W

Rádio

Typ tunera FM

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD, USB flash disk
Vstupy Anténa, Toslink, USB
Výstupy RCA/Cinch, Reproduktory, Slúchadlá
Konektivita S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay, S LAN
Podporované audio formáty DSD, FLAC, MP3
Vlastnosti a funkcie Internetové rádio
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 280 mm
Výška prehrávača 108 mm
Hĺbka prehrávača 305 mm
Hmotnosť 3,4 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  DEN143d5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RCD-N10 Ceol White
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16