Obnoviť stránku

DENON RCD-N10 CEOL Black + Polk Signature S20e Black

Príslušenstvo k tovaru

DENON RCD-N10 CEOL Black + Polk Signature S20e Black

Jedinečný zvukový zážitok zabalený do minimalistického kabátika ponúka táto súprava sieťového mikrosystému DENON RCD-N10 CEOL plná moderných technológií a dvoch regálových reproduktorov Polk SIG S20E. Mikrosystém umožňuje prehrať hudbu z CD a USB aj naladiť rádiové stanice. Hlavne je ale schopný pripojenia k internetu pomocou kábla alebo integrovaného WiFi modulu. Vďaka tomu môžete využívať služby ako je Spotify, Tidal, Deezer či HEOS. Veľkou výhodou je aj kompatibilita s hlasovým asistentom Alexa od Amazonu a zapojenie mikrosystému do inteligentnej domácnosti. Vďaka podpore Bluetooth si doprajte aj prehrávanie hudby z mobilného zariadenia alebo prehrávajte cez AirPlay2. V kombinácii s dvoma regálovými reproduktormi so živým a okrúhlym zvukom očakávajte, že si sledovanie filmov a počúvanie hudby naozaj užijete naplno.

Prednosti čierneho mikrosystému DENON RCD-N10 CEOL s regálovými reproduktormi Polk SIG S20E

  • Kompletná súprava Hi-Fi sieťového receivera s regálovými reproduktormi
  • Prehrávanie z CD, USB + FM tuner
  • WiFi a Bluetooth konektivita mikrosystému DENON
  • Služby Spotify, Tidal, Deezer a ďalšie
  • Podpora systému HEOS a Alexa Amazon
  • Vkusný minimalistický dizajn
  • Dva regálové reproduktory SIG S20E osadené 1" vysokotónovým meničom a 6,5" stredobasovým

Výkon sa spája s modernými technológiami

Výkon takto kompaktného mikrosystému tvorí veľmi slušných 2 × 65 W. Vďaka kompatibilite s 2-pásmovou reprosústavou Polk SIG S20E sa dočkáte čistého zvuku s jasnými výškami aj hlbokými basmi. Systém HEOS vám následne umožní rozviesť zvuk na kompatibilné reproduktory po celom dome. V jeden moment môžete počúvať v jednotlivých izbách rovnakú hudbu alebo si môžete prehrávať ľubovoľne úplne inú skladbu. Plné možnosti doceníte s bezplatnou aplikáciou HEOS app. Všestrannosť čierneho mikrosystému DENON RCD-N10 CEOL dokresľuje kompatibilita s Alexou – zvukovým asistentom Amazonu. Vďaka nej jednoducho vyberajte skladby pomocou hlasových pokynov.

Mikrosystém Denon – elegancia do moderného bytu

Čierny mikrosystém DENON RCD-N10 CEOL je spracovaný v duchu elegantného industriálneho minimalizmu. Matná úprava je veľmi vkusná a ľahko zapadne do interiéru bytu. Predné vstupy na flash disk a slúchadlá sú na tých najideálnejších miestach. Na zadnom paneli sú potom pripravené okrem iného hneď dva optické výstupy. Jednoduchosť ovládania podtrhuje ešte horný intuitívny panel s bleskovou reakciou.

Radosť zo zvuku s reproduktormi SIG S20E

Dvojpásmová regálová sústava Polk naplno využije možnosť mikrosystému DENON a poskytne vám verný a plnokrvný zvuk hlavne v menších miestnostiach. 1" reproduktor vyrobený z terylénu sa stará o harmonické výšky a 6,5" reproduktor s membránou z polypropylénu zaistí dynamické stredy a hlboké basy. Špecialitou týchto reproduktorov je technológia Power Port, ktorá rovnomerne rozlieva tlak vzduchu do všetkých strán, a tak eliminuje neprirodzené turbulencie a skreslenia.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD, USB flash disk
Vstupy Anténa, Toslink, USB
Výstupy Reproduktory, Slúchadlá
Konektivita S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay, S LAN
Podporované audio formáty DSD, FLAC, MP3
Vlastnosti a funkcie Diaľkové ovládanie, Internetové rádio
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer

Rádio

Typ tunera FM

Základné parametre

Reproduktory Externý
Výkon 130 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 280 mm
Výška prehrávača 108 mm
Hĺbka prehrávača 305 mm
Šírka reproduktorov 216 mm
Výška reproduktorov 376 mm
Hĺbka reproduktorov 351 mm
Hmotnosť 11,1 kg
Kód:  DEN143d4S
Produktové číslo:  DEN143d7set
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13