Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

DENON RCD-M41 Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON RCD-M41 Black

Tento malý zvukový systém skrýva to najlepšie na poli audia, aby zastúpil svojich väčších bračekov v miestach, kde je priestor vzácny. Kompaktné rozmery (210 mm šírka a len 308 mm hĺbka) umožňujú ľahké posadenie systému na polici, v spálni alebo v domácej pracovni. So svojím veľmi vkusným vzhľadom sa ľahko vmiesi do každodenného života. Táto konfigurácia sa dodáva bez reproduktorov, ich výber teda máte vo svojich rukách.

Kľúčové vlastnosti čierneho minisystému DENON RCD-M41

  • Kompaktný systém s bezkompromisným zvukom
  • Minimalizácia šumu pre zachovanie čistoty
  • Možnosť prehrávania z CD, FM rádia a Bluetooth zariadení
  • Podporuje MP3, WMA
  • 2 optické vstupy pre digitálny zvuk z TV, prehrávača apod.
  • Verzia bez reproduktorov - možnosť vlastného výberu
  • Skvelý elegantný čierny dizajn

Výroba Denon podriadená zvuku

Čierny Denon série M bol vyvinutý tak, aby vyhovoval potrebám moderných audio nadšencov, ktorí chcú veľkostne malý stereo systém bez kompromisov vo zvuku. Obvody sú nekomplikované, signálové cesty krátke, čo minimalizuje všetky nežiaduce vplyvy na prenos zvuku. Zlepšenie pomeru signálu k šumu produkuje ešte hladší a dramatickejší zvuk. Špičkový zvuk zaručuje spracovanie zvuku pokročilým D/A prevodníkom so vzorkovacou frekvenciou 192 kHz (32bit).

Digitálny zvuk vo vysokom rozlíšení

V bezchybnej kvalite prehráte všetky obvyklé zdroje, ako sú CD, FM rádio. Počúvajte hudobné súbory z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Jednoducho ho pripojíte cez Bluetooth, ktorý stačí zapnúť na prednej strane prehrávača. Zvuk je prenášaný vo vysoko stabilnom podaní a spracovaný pokročilým zvukovým obvodom, aby bola výsledná produkcia úplne čistá. Teraz už si budete môcť pustiť čokoľvek si vyhľadáte na svojom telefóne.

Samostatne aj k TV

Mikrosystém má oproti svojmu predchodcovi vo svojom arzenáli aj 2 optické vstupy, vďaka čomu kvalitu systému využijete aj pre zastúpenie domáceho kina. Pripojíte plochý televízor, hernú konzolu alebo prehrávač filmov vo vysokom rozlíšení. U všetkých týchto zariadení sa venuje patričná pozornosť práve pôsobivému zvuku, ktorý tento mikrosystém nechá vyznieť s plnou silou. Špecialitou je aj oddelený výstup pre subwoofer.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD
Vstupy Toslink
Výstupy Slúchadlá
Konektivita S Bluetooth
Podporované audio formáty MP3, WMA
Vlastnosti a funkcie Diaľkové ovládanie

Rádio

Typ tunera FM

Základné parametre

Reproduktory Bez reproduktorov
Výkon 70 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 210 mm
Výška prehrávača 115 mm
Hĺbka prehrávača 308 mm
Hmotnosť 4 kg
Kód:  DEN143e61
Produktové číslo:  RCDM41B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12