Obnoviť stránku

DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood

Tento malý zvukový systém skrýva to najlepšie na poli audia, aby zastúpil svojej väčšej bračekov v miestach, kde je priestor vzácny. Kompaktné rozmery (210 mm šírka a len 310 mm hĺbka) umožňujú ľahké posadenie systému na polici, v spálni alebo v domácej pracovni. S niekoľkými farebnými kombináciami, z ktorých sa dá vybrať, sa ľahko vmiesi do každodenného života.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný systém s bezkompromisním zvukom
  • Dizajnom aj parametre hodiace sa reproduktory
  • Jednoduchá, priama konštrukcia pre zvuk bez zafarbenia
  • Minimalizácia šumu pre zachovanie čistoty
  • Hudba z CD, FM rádio alebo USB média vrátane iDevices
  • Podporuje MP3, WMA aj bezstratový FLAC, WAV a AAC
  • 2 optické vstupy pre digitálny zvuk z TV, prehrávača ...

Podriadené zvuku

Denon série M bol vyvinutý tak, aby vyhovoval potrebám moderného audio nadšencov, ktorí chcú veľkostne malý stereo systém bez kompromisov vo zvuku. Obvody sú nekomplikované, signálové cesty krátke, čo minimalizuje všetky nežiaduce vplyvy na prenos zvuku. Zlepšenie pomeru signálu k šumu produkuje ešte hladšie a dramatickejší zvuk. Špičkový zvuk zaručuje spracovanie zvuku pokročilým D / A prevodník so vzorkovacou frekvenciou 192 kHz (32bit).

Digitálny zvuk vo vysokom rozlíšení

V bezchybné kvalite prehráte všetky obvyklé zdroje, ako sú CD, FM rádio alebo USB média vrátane iDevices. Počúvajte hudobné súbory z iPodu. Jednoducho ho pripojíte do USB portu pomocou USB kábla, ktorý bol dodaný s iPodom. Zvuk je z iPodu prenášaný v digitálnej podobe a spracovaný pokročilým zvukovým obvodom, aby bola výsledná produkcia úplne čistá. Z USB pamäte prehráva súbory MP3 a WMA, ale tiež bezstratový FLAC, WAV a AAC.

Samostatne ik TV

Mikrosystém má oproti svojmu predchodcovi vo svojom arzenáli aj 2 optické vstupy, vďaka čomu kvality systému využijete aj pre zastúpenie domáceho kina. Pripojíte plochou televíziu, hernú konzolu alebo prehrávač filmov vo vysokom rozlíšení. U všetkých týchto zariadení sa venuje patričná pozornosť práve pôsobivému zvuku, ktoré tento mikrosystém nechá vyznieť s plnou silou. Špecialitou je aj oddelený výstup pre subwoofer.

Parametre a špecifikácie:

Výstupný výkon:
2 × 30 W

Max. výkon reproduktorov:
120 W (60 W RMS)

Meniča:
1 × 25mm výškový
1 × stredobasový 120mm zvukový menič

Impedancia:
6 ohm

Frekvenčný rozsah:
45 Hz až 40 kHz

Rozhranie:
2 × Optický vstup
1 × Analógový vstup

Rozmery:
145 × 234 × 238 mm

Hmotnosť:
3,5 kg

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM

Základné parametre

Výkon 60 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 145 mm
Výška prehrávača 238 mm
Hĺbka prehrávača 234 mm
Hmotnosť 3,5 kg
Kód:  DEN143e2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16