Obnoviť stránku

DENON PMA-1600NE Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON PMA-1600NE Black

DENON PMA-1600N Black je HiFi zosilňovač, ponúkajúci dva 140 W výstupy s impedanciou 4 ohmy. Prehrávač využíva vysoko presný 32bit/192 kHz D/A prevodník. Telo zosilňovača je vyrobené z pevného kvalitného kovu. Na čelnej strane zosilňovača sa nachádza, okrem ovládacích prvkov, aj displej zobrazujúci frekvenciu signálu a ďalšie informácie o stave. Vďaka priamej mechanickej konštrukcii je zariadenie schopné odfiltrovať nežiaduce vibrácie a odchýlky. Zvuk je čistý, dobre počuteľný a vďaka použitej technológii takmer bez šumu v pozadí. Šasi zosilňovača DENON PMA-1600N majú čiernu farbu a preto je dizajnovo vhodný do každej domácnosti či štúdia.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača DENON PMA-1600N Black

  • Dva 140 W výstupy
  • Jednoduchý AUHC obvod
  • Veľmi presný prevodník
  • Vstavaný podzosilovač
  • Malý displej na čelnom paneli prístroja
  • Netradičný dizajn
  • Redukcia šumu

Dostatok vstupov i výstupov zosilňovača

Tento zosilňovač disponuje USB-B vstupom pre DSD súbory a dvoma optickými vstupmi. O výstup sa postará jeden koaxiálny výstup. Všetky konektory sú pozlátené, a to zaručí perfektnú stabilitu a prenos signálu. Zosilňovač tiež ponúka 1 : 1 výstup do slúchadiel, pre ktorý sa konektor sa nachádza na čelnej strane zariadenia.

 
Kód:  DEN080k1
Produktové číslo:  PMA1600NEB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03