Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Denon Home 350 White

4,9 8 hodnotení
439,90 €

Denon Home 350 White


Zvuk Bluetooth reproduktora Denon Home 350, ktorý vás ohromí

Reproduktor Bluetooth Denon Home 350 s podporou funkcie HEOS sa postará o to, aby ste si mohli v akejkoľvek miestností svojej domácnosti dopriať bezdrôtový zvuk najvyššej kvality. S ohromujúcim výkonom si bez problémov poradí s akýmkoľvek typom hudby a zahrnie vás zvukom bohatým na všetky detaily. V prípade, že by ste chceli skutočný stereo zvuk, nie je nič jednoduchšie, ako Bluetooth reproduktor Denon Home 350 pomocou mobilnej aplikácie spárovať s ďalším. Tento bezdrôtový reproduktor navyše môžete ľubovoľne kombinovať s akýmkoľvek ďalším produktom, ktorý disponuje funkciou HEOS, a vytvoriť tak spoločnú hudobnú zónu.


Špička vo svojej triede

S Denon Home 350 a prednastavenými rýchlymi voľbami môžete ľahko streamovať hudbu. Pokročilé zvukové technológie robia bezdrôtový reproduktor Denon Home 350 jedným z najlepších vo svojej triede. Vyšperkované zvukové komponenty, profesionálne vyladené spracovanie digitálneho signálu a špičkové širokopásmové meniče sú zárukou schopnosti reprodukovať najčistejšie vysoké a najhlbšie nízke tóny, aj preto je Denon Home 350 výnimočný.


Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora DENON Home 350 White

  • Integrovaná funkcia HEOS – dostane zvuk do každej miestnosti
  • Bluetooth, WiFi a AirPlay 2
  • Podpora zvuku s vysokým rozlíšením
  • 2× 165 mm woofer, 2× 50 mm mid-range a 2× 19 mm tweeter
  • 6× vstavaný zosilňovač triedy D
  • Šesť tlačidiel na rýchly výber
  • Možnosť pripojenia k subwooferu podporujúcemu technológiu HEOS
  • Možno spárovať s ďalším reproduktorom pre stereo zvuk
  • Konektory USB, RJ45 a AUX In

Ovládajte Denon Home 350 hlasom

Celý rad produktov Denon Home, teda aj tento reproduktor na Bluetooth, je kompatibilný s hlasovými asistentmi – Google Assistant, Amazon Alexa a Apple Siri. Jednoducho tak môžete hlasovým povelom požiadať o prehratie skladby, zvýšenie hlasitosti, prepnutie na ďalšiu skladbu a mnoho ďalšieho. Na možnosť ovládania prostredníctvom Amazon Alexa stačí stiahnuť balíček HEOS Home Entertainment skill priamo z aplikácie Amazon Alexa.


Reproduktor na Bluetooth Denon Home 350 s jednoduchým ovládaním

Bluetooth reproduktor Denon Home 350 vyniká ľahkou obsluhou prostredníctvom dotykového panela so senzorom. Jednoduché nastavenie urobíte pomocou mobilnej aplikácie HEOS (pre iOS a Android). V priebehu pár minút tak pridáte reprák na Bluetooth Denon HOME 350 do svojej siete a už nič nebude brániť ovládaniu reproduktora pomocou telefónu. Okrem toho disponuje šiestimi tlačidlami na rýchlu voľbu, vďaka ktorým si môžete zapnúť obľúbené internetové rádiá,aby ste ich nemuseli zakaždým zdĺhavo vyhľadávať.

Aplikácia vám pomôže s umiestnením reproduktora

Aby Bluetooth reproduktor DENON Home 350 zo seba vydal to najlepšie, môžete si určiť jeho optimálnu polohu s pomocou šikovnej aplikácie. Vďaka funkcii Placement EQ sa takisto prispôsobia aj ekvalizéry, takže vám bude dodaný vždy ten najlepší hudobný zážitok.

Intuitívne ovládanie reproduktora na Bluetooth Denon jednoduchým poklepaním

Reproduktor na Bluetooth DENON Home 350 možno ovládať poklepaním. Na spustenie alebo zastavenie prehrávania stačí ťuknúť raz. Dve kliknutia zaistia prepnutie na ďalšiu skladbu, zatiaľ čo tri poklepania vás zase vrátia o jednu skladbu naspäť.




Integrovaná funkcia HEOS v Bluetooth reproduktore Denon

Funkcia HEOS je prvok, ktorý reproduktory Denon posúva o míle vpred v porovnaní s konkurenčnými výrobkami. Postará sa nielen o dokonalý zvuk v rámci jednej miestnosti, ale aj celého domu – záleží len na vás, či pridáte ďalšie doplnkové reproduktory, zvukové projektory, sieťové prehrávače alebo AV prijímače. Užite si takmer neobmedzené možnosti s Bluetooth reprákom s funkciou HEOS.


Užívajte si hudbu naplno so svojimi obľúbenými aplikáciami

Iste oceníte aj integráciu všetkých najobľúbenejších hudobných služieb, ako napr. Amazon Music HD, Tidal, TuneIn, Deezer a množstvo ďalších. Nechýba ani podpora hudobných súborov vo vysokom rozlíšení až do 192 kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC a DSD 2,8/5,6 MHz.



Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, AUX, LAN (RJ-45)
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay
Výstupy 3,5 mm Jack

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music
Ovládanie iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 38 cm
Hĺbka 22,5 cm
Výška 18 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 6,3 kg

Určenie

Určenie K mobilu

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  DEN150c1a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DENONHOME350WTE2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06