Obnoviť stránku

DENON CEOL RCD-N11 DAB White + Polk Audio Signature S20e White

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON CEOL RCD-N11 DAB White + Polk Audio Signature S20e White

Kompaktný hudobný systém DENON CEOL RCD-N11 DAB s minimalistickým vyhotovením vám splní všetko, čo očakávate od kvalitného stereo prijímača. Ide o HiFi sieťový receiver s CD prehrávačom a možnosťou streamovania cez Bluetooth. Vďaka integrovanej technológii HEOS Built-in môžete ľahko bezdrôtovo streamovať hudbu z populárnych online hudobných služieb ako sú Spotify, Tidal, Deezer a mnohých ďalších.

Kľúčové vlastnosti systému DENON CEOL RCD-N11 DAB

  • Stereo HiFi systém DENON CEOL RCD-N11 DAB s minimalistickým dizajnom
  • Internetové DAB rádio
  • CD prehrávač
  • Streamovanie cez Bluetooth
  • Ovládanie na diaľku hlasovým asistentom
  • Slúchadlový výstup
  • Výstupný výkon 2× 65 W
  • Dva reproduktory Polk

Kvalitné parametre prijímača DENON CEOL RCD-N11 DAB

Tuner DENON CEOL RCD-N11 funguje ako DAB a DAB+ internetové rádio, prijímať je možné tiež signál FM (RDS) a AM. Funkcie je možné ovládať na diaľku s hlasovým asistentom. Vychutnajte si prehrávanie vašich obľúbených súborov s vysokým rozlíšením vo formátoch FLAC, ALAC, WAV, alebo DSD. Informácie o prehrávaní sa na rádiu DENON CEOL RCD-N11 zobrazujú na trojriadkovom OLED displeji. K dispozícii je tiež funkcia programovateľného časovača na jednorazové, alebo denné nastavenie. Súčasťou dodávky sú dva reproduktory Polk s frekvenčným rozsahom 50 Hz až 20 kHz.

Reproduktory Polk Audio Signature S20e White

Nedržte svoje uši nakrátko. Vďaka regálovým reproduktorom Polk Audio Signature S20e si vychutnáte bohatý a čistý zvuk pri sledovaní filmov, TV relácií aj pri počúvaní hudby. O krištáľovo čisté výšky sa stará 1“ vysokotónový reproduktor, ktorý bez problémov pracuje s audio formátmi vo vysokom rozlíšení a jeden 6,5“ stredobasový reproduktor produkuje čisté a jasné basy s dynamickým stredovým poľom a to nech budete sedieť kdekoľvek v miestnosti. Konštrukcia reproduktorov Polk Audio Signature S20e je pevná a tuhá, aby nedochádzalo k nechcenej vnútornej rezonancii, a pritom stále vyzerá navonok krásne štýlovo vďaka zaobleným rohom a drevenému finišu. A ako už tradične u Polk nemôže chýbať patentovaná technológia Power Port, ktorá eliminuje turbulencie a šum a prirodzene rozprestiera tlak vzduchu smerom k vám.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti a funkcie

Rádio DAB+

Typ sústavy

Aktívne/pasívne Aktívne (samostatné)
Mechanika DVD
Vlastnosti a funkcie Displej, Rádio, Hlasový asistent, Diaľkové ovládanie

Pripojenie

Technológia Bluetooth

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory Káblové

Rozmery satelitu

Hĺbka 191 mm
Šírka 181 mm
Výška 305 mm
Kód:  DEN143d9set
Produktové číslo:  BUNDLE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02