Obnoviť stránku

DENON AVR-X2600H DAB Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X2600H DAB Black

Čierny 7.2-kanálový AV prijímač Denon AVR-X2600H DAB je so svojím 150 W výkonom určený pre milovníkov kvalitného obsahu. S technológiou Dolby Atmos Height Virtualization účinne rozprestriete 3D priestorový zvuk po celej miestnosti aj v prípade, že máte konfigurácie 7.2, 5.2, alebo 2.2. Funkcia eARC sa spoľahlivo postará o prenos 3D priestorového zvuku priamo z televízora. Ten prepojíte jednoducho jedným HDMI káblom. O fascinujúci zvuk sa postarajú technológie Dolby Atmos, DTS Virtual a DTS:X, ktoré vám predvedú fascinujúci 3D zvuk. Vďaka revolučnému DAB vysielaniu ponúka Denon AVR-X2600H DAB čistý a digitálny zvuk. Prijímač disponuje technológiami Dolby Vision a HLG, ktoré zaručia 4K Ultra HD kvalitu video obsahu s možnosťou pretransformovať nižšie rozlíšenie na lepšiu kvalitu. Zákazníkov určite poteší úplná podpora mechanizmu HDCP chrániaceho váš digitálny obsah na všetkých portoch.

Kľúčové vlastnosti čierneho prijímača Denon AVR-X2600H DAB

  • S technológiami Dolby Vision a HLG máte zaručený 4K Ultra HD video obsah
  • Denon AVR-X2600H DAB spolupracuje s najnovšími HD a Ultra HD televízormi a ďalšími prehrávačmi
  • Produkt sa vyznačuje jednoduchým ovládaním
  • Prijímač ponúka vďaka DAB vysielaniu čistý a digitálny zvuk
  • Zariadenie je kompatibilné so službami Apple Music, Spotify, Deezer a Tidal
  • Denon AVR-X2600H DAB disponuje obsiahlym a veľmi jednoduchým manuálom
  • Ovládanie značne uľahčujú systémy na vzdialenú správu

Zvuk na prvom mieste

Na prehrávanie obľúbenej skladby, zvýšenie hlasitosti a mnoho ďalšieho môžete využiť hlasové ovládanie cez aplikácie Amazon Alexa, Google Assistant, alebo Apple Siri. Prijímač je zároveň kompatibilný so službami Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal riadenými prostredníctvom Bluetooth, AirPlay 2 či WiFi. Vstavaná funkcia HEOS umožňuje viac zónové ozvučenie, cez ktoré môžete jednoducho nastaviť pripojené zariadenia. Hráči počítačových hier privítajú režim Allmi umožňujúci hranie bez sekania a výpadkov. Denon AVR-X2600H DAB podporuje systémy ihiji Invision, Domotz Pro a OvrC, ktoré počas krátkej chvíle umožňujú zákazníkom vyriešiť problém vďaka funkcii vzdialenej správy.

Tradičné prostredie, inovatívne technológie

Okrem kvalitného zvuku sa Denon AVR-X2600H DAB môže pýšiť intuitívnym rozhraním, ktoré používateľom poskytuje jedinečný zážitok. Samozrejmosťou je hladká spolupráca s najnovšími HD a Ultra HD televízormi, Blu-ray prehrávačmi a hernými konzolami. Kalibráciu a meranie akustiky zabezpečuje softvér Audyssey MultEQ XT. So vstavaným Phono vstupom môžete pripojiť gramofón. Prijímač disponuje 8 HDMI vstupmi a 2 výstupmi s úplnou podporou Dolby Vision, HDR10, HLG, BT.2020, 4 : 4 : 4 Pure Color sub-sampling a HDCP 2.3. Fanúšikovia hudby ocenia skutočnosť, že Denon AVR-X2600H DAB podporuje streamovanie hudby vo vysokom rozlíšení ako WAV, FLAC, ALAC a DSD 2.8/5.6 MHz.


Parametre a špecifikácia

Vstupy

Ethernet LAN 1 ×
HDMI 7 ×
Phono (gramofón) 1 ×
RCA/Cinch 4 ×
USB 1 ×

Výstupy

HDMI 2 ×
RCA/Cinch 1 ×
Reproduktorový výstup 7 ×
Slúchadlový výstup 1 ×
Zóna 2 (RCA/Cinch) 1 ×

Funkcie

Vlastnosti a funkcie DAB tuner, RDS, Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn (internetové rádiá), Dolby Vision
Ďalšie funkcie Kalibrácia reproduktorov dodaným mikrofónom, Podpora 3D videa, Počúvanie zvuku cez Bluetooth slúchadlá, Podpora 4K/120 Hz, Multiroom
Diaľkové ovládanie Áno
displej Áno

Rozmery

Šírka 434 mm
Výška 167 mm
Hĺbka 329 mm
Hmotnosť 9,5 kg

Farba

Farba Čierna

Charakteristika

Počet kanálov 7.2
Výkon na kanál 150 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos
Prehrávané formáty cez sieť FLAC
Prehrávané formáty z USB MP3, WMA, AAC

Konektivita

Konektivita USB, WiFi, Bluetooth
Kód:  JD220i7n2
Produktové číslo:  AVRX2600HDABBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11