Obnoviť stránku

Denon AVR-X1500H čierny

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Denon AVR-X1500H čierny

Objavte vzrušujúci svet pohlcujúceho priestorového zvuku a soundtrackov filmových trhákov. Denon AVR-X1500H sa pýši dekódovaním priestorového zvuku Dolby Atmos pre dokonalý zážitok z domáceho kina. Po budúcej aktualizácii firmvéru dekóduje tiež nadchádzajúci kodek DTS: X, DTS Neural: X a rozširujúci DTS Virtual: X pre pohlcujúci 3D zvuk. Funkcia Compressed Audio Restorer vám potom zabezpečí vylepšenie zvuku digitálne komprimovaných hudobných súborov.

Kľúčové vlastnosti AV receivera Denon AVR-X1500H

  • Silný, detailný a naozaj priestorový zvuk (výkon 80 W na kanál)
  • Najnovšie štandardy priestorových kodekov Dolby Atmos (až 5.2.2), DTS: X ready a DTS: Neural (po budúcej aktualizácii)
  • Široká podpora formátov (bezstratové dekódovanie až 24 bitov/192 kHz a streamovanie DSD, FLAC a ALAC)
  • WiFi pre streamovanie AirPlay, internetových rádií a po aktualizácii AirPlay 2, Spotify, Tidal, Deezer ...
  • 1 HDMI výstup a 6 HDMI vstupov s podporou Dolby Vision, HDR10, HLG, BT.2020, 4 : 4 : 4 Pure Color sub-sampling, HDCP 2.2 ...
  • Zvýšenie rozlíšenia až na 4K Ultra HD (30/25/24 fps)
  • Podporuje hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa
  • Veľký displej a pokročilé grafické menu s funkciou sprievodcu
  • Rozšírené možnosti kontroly (mobilné aplikácie, HEOS Link ...)

Denon AVR-X1500H – bezdrôtovo dovnútra aj von

Bezdrôtové pripojenie WiFi umožňuje prenášať obľúbené skladby zo streamovacích služieb (Spotify ...), počúvať jednu z tisícov internetových rozhlasových staníc alebo využijete iOS zariadenie cez AirPlay alebo nové AirPlay 2. So schopnosťou HEOS multi-room môžete zvuk rozdeliť a vychutnať si 2 rôzne zdroje hudby v rôznych miestnostiach. Čo sa týka obrazu, nechýba AV receiveru Denon AVR-X1500H podpora najmodernejšieho štandardu 4K 60 Hz (Ultra HD) a možnosť prevzorkovať nižšie rozlíšenie na 4K.

7.2-kanálový zvuk vás obklopí

Dolby Atmos prináša okrem mnohých zlepšení hlavne novú dimenziu priestorového zvuku. Teraz možno zvukový vnem umiestniť presne v 3-dimenzionálnom priestore, lebo sú pridané kanály pre odstupňovanie výšky zvuku ďalšími 2 reproduktormi. Strhujúca zvuková scéna sa prenesie do vašej obývačky s nebývalým realizmom. Nebudete ochudobnení ani o atmosférický Dolby True HD a precízne DTS HD Master Audio alebo ešte len prichádzajúce zvukové formáty, ako je 3D zvuk DTS: X a DTS Neural. Denon AVR-X1500H tiež ponúka možnosť pripojenia reproduktorov 5.1 a 2 ďalšie reproduktory v strope.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 434 mm
Výška 151 mm
Hĺbka 339 mm
Hmotnosť 8,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD220i7l5
Produktové číslo:  AVR-X1500H Black
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11