Obnoviť stránku

DENON AVR-X1400H čierny

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X1400H čierny

Prvotriedny zvuk ako v kine

DENON AVR-X1400H je výkonný reciever, vďaka ktorému si vytvoríte tú pravú atmosféru pre excelentný priestorový zvuk domáceho kina. Uchváti vás až 145 W výstupom s jasnou reprodukciou zvuku vo všetkých jeho siedmich kanáloch. Skvele doplní váš televízor či projektor o hutnú atmosféru pri sledovaní filmov i pri hraní hier. Prináša totiž podporu zobrazenia 4K Ultra HD, ktoré bez problémov prepúšťa cez vstup na výstup HDMI pre televízor. Konektivitu receivera podčiarkuje zabudovaný Bluetooth a bezdrôtová WiFi, takže ľahko pripojíte svoj tablet alebo inteligentný telefón.


DENON AVR-X1400H (čierny)
 

Kľúčové vlastnosti AV receivera DENON AVR-X1400H (čierny)

  • Bluetooth a WiFi pre bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD aj 3D
  • Dolby True HD a DTS-HD
  • Pestrá konektivita (USB, HDMI, LAN..)
  • Denon Remote App na ovládanie priamo z inteligentného zariadenia (zadarmo na stiahnutie na Google Play alebo iTunes)
  • Pokročilé grafické menu

Kvalitný zvuk zo siedmich 145 W kanálov

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na vyššiu úroveň, iste uvítate spracovanie zvuku kodekom Dolby True HD s vysokým rozlíšením. Špeciálna technológia Compressed Audio Restorer obnovuje kvalitu digitálne komprimovaných súborov. Tým vám umožní si vychutnať bohatý zvuk z prenosného audio prehrávača po pripojení do konektora na prednom paneli receivera.

DENON AVR-X1400H (čierny)
 

DENON AVR-X1400H (čierny)
 

Jednoduché ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

S navigáciou vám pomôže grafické menu zobrazujúce sa na dobre čitateľnom prednom displeji s veľkými znakmi. Poteší aj možnosť ovládania cez inteligentné mobilné zariadenia, vďaka aplikácii Denon Remote App, ktorá je dostupná pre iOS aj Android. Štyri tlačidlá Quick Select urýchlia prístup k obľúbeným zdrojom, staniciam či osobnému nastaveniu.

 


DLNA, internetové rádio & AirPlay

Denon AVR-X1400H podporuje aj internetové rádio, teda nepotrebujete ďalšie antény na príjem rádiového signálu. Kompatibilný je aj s funkciou DLNA, ktorá slúži na jednoduché zdieľanie napríklad zo smartfónu do televízie. Zvuk môžete prehrávať tiež cez Bluetooth s funkciou AirPlay.

DENON AVR-X1400H (čierny)
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 434 mm
Výška 151 mm
Hĺbka 339 mm
Hmotnosť 8,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD220i7l3
Produktové číslo:  AVRX1400HBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19