Obnoviť stránku

DENON AVC-X4700H Silver Premium

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON AVC-X4700H Silver Premium

9.2-kanálový 8K AV zosilňovač Denon AVC-X4700H s 3D zvukom

9.2-kanálový zosilňovač Denon AVC-X4700H Silver s výkonom 200 W na kanál sa postará o perfektnú čistotu zvukovej reprodukcie a obohatí vaše domáce kino o skutočne pohlcujúci 3D zvuk prostredníctvom technológií Dolby Atmos, DTS:X, AURO-3D a IMAX Enhanced. Špičkové komponenty v kombinácii s najmodernejšími technológiami zaistia maximálny výkon pre kvalitné ozvučenie celej vašej domácnosti. Denon AVC-X4700H disponuje celkom 8 HDMI vstupmi a 3 HDMI výstupmi s plnou podporou HDCP 2.3, takže k zosilňovaču môžete pripojiť až 8 zariadení a prenášať špičkový obraz v detailnom 8K rozlíšení až na 3 displeje.


Kľúčové vlastnosti zosilňovača Denon AVC-X4700H (strieborný)

  • 9.2-kanálový 8K AV zosilňovač s 3D zvukom, ktorý poskytne výkon 200 W na kanál
  • Výkonný DSP s maximálnou schopnosťou spracovať až 11.2 kanálov
  • Plná podpora 8K/60 Hz a 4K/120 Hz
  • Podpora HDR, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, Dynamic HDR
  • Bezdrôtové rozhranie Apple AirPlay 2, Bluetooth a Wi-Fi
  • Kompatibilný s funkciou HEOS Built-in
  • Automatická kalibrácia zvuku Audyssey
  • 2 výstupy na subwoofery, gramofónový vstup
  • 8× HDMI vstup, 3× HDMI výstup
  • Jednoduché pripojenie k TV pomocou eARC HDMI
  • Podpora hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri
  • Denon AVC-X4700H je opatrený certifikátom Roon Tested
  • Rýchle prepínanie médií Quick Media Switching
  • Diaľkové ovládanie
Zesilovač Denon AVC-X4700H Silver

Zosilňovač Denon AVC-X4700H poskytuje 9.2-kanálový zvuk

9.2-kanálový zosilňovač Denon AVC-X4700H poskytuje maximálny výkon 200 W na kanál. Ovládače s nízkou impedanciou poskytujú prevádzkovú stabilitu pre širokú škálu reproduktorov a vytvárajú vyvážený, dynamický zvuk.

Zesilovač Denon AVC-X4700H Silver

Navrhnutý pre 8K Ultra HD

Denon AVC-X4700H prináša dokonalý zážitok z domáceho kina vďaka modernému HDMI rozhraniu s priechodom 8K/60 Hz a 4K/120 Hz pre hranie hier. S podporou najnovších technológií môžete sledovať obľúbené filmy a hrať hry v bezkonkurenčnej čistote obrazu.

Zesilovač Denon AVC-X4700H Silver

Plná podpora 3D zvuku

Doprajte si intenzívny 3D zážitok vďaka podpore moderných technológií Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, AURO-3D a IMAX Enhanced. Denon AVC-X4700H podporuje až 11.2-kanálové spracovanie zvuku pomocou 9 zosilnených kanálov na vytvorenie dokonalého priestorového zážitku.

Zesilovač Denon AVC-X4700H Silver

Najnovšia špecifikácia HDMI

Užite si svoje obľúbené filmy a hry v maximálnej obrazovej kvalite. Denon AVC-X4700H disponuje najmodernejším HDMI rozhraním s podporou 8K/60 Hz, 4K/120 Hz a upscalingu. Všetky HDMI vstupy podporujú HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid log-Gamma (HLG), Dynamic HDR, 3D a BT.2020 pre výnimočné farby a bohatý kontrast.

Zesilovač Denon AVC-X4700H Silver

S Denon AVC-X4700H si užijete novú generáciu hrania

S najnovšou špecifikácií HDMI posuniete hranie hier na novú úroveň. Užite si herné akcie v maximálnej kvalite vďaka priechodu 4K/120 Hz a upscalingu. Premenná obnovovacia frekvencia (VRR), rýchly prenos snímok (QFTI) a automatický režim nízkej latencie (ALLM) eliminujú trhanie obrazu a ponúkajú plynulejší herný zážitok bez oneskorenia.

Zesilovač Denon AVC-X4700H Silver

AV receiver Denon AVC-X4700H s podporou hlasových asistentov

Vďaka podpore hlasových asistentov Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri môžete pohodlne ovládať Denon AVC-X4700H vrátane bezdrôtového streamovania hudby pomocou jednoduchých hlasových príkazov.

9.2-kanálový zosilňovač Denon AVC-X4700H s funkciou bezdrôtového streamovania

Zosilňovač Denon AVC-X4700H ponúka Bluetooth, Apple AirPlay 2 a Wi-Fi rozhranie pre bezdrôtové streamovanie hudby z obľúbených služieb, ako je Spotify, Amazon Music HD, TIDAL atď. Hudbu tiež môžete streamovať vo viacerých zónach vďaka technológii HEOS Built-in, ktorá sa postará o ozvučenie každej miestnosti v dome. K dispozícii sú tiež USB porty na pripojenie externých diskov s podporou hudobných formátov vo vysokom rozlíšení (WAV, FLAC, ALAC a DSD 2,8/5,6 MHz súbory).

AV receiver Denon AVC-X4700H Silver spracuje 11.2-kanálový zvuk domáceho kina

Prepracovaný systém digitálneho spracovania zvuku disponuje dvoma výkonnými DSP čipmi s SHARC+ jadrami, ktoré umožnia spracovanie až 11.2-kanálového zvuku. V novom režime predzosilňovača dokáže Denon AVC-X4700H fungovať ako dokonalý AV pred-procesor s podporou najnovšej HDMI konektivity. Priaznivcov vinylov zaiste poteší prítomnosť gramofónového vstupu. V konektorovej výbave nechýbajú ani dva výstupy pre subwoofery pre lepšie rozprestrenie basov v miestnosti. Denon AVC-X4700H navyše môžete obsluhovať diaľkovým ovládačom od televízie vďaka podpore funkcie HDMI CEC.

Technológia AL32 Processing

Denon AVC-X4700H využíva pokročilú technológiu AL32 Processing od Denon, ktorá zaistí digitálne filtrovanie audia v ultra vysokom rozlíšení a presné nastavenie všetkých audio kanálov na vytvorenie prirodzenej zvukovej scény s rozšíreným vykreslením.

Vizuálny sprievodca nastavením zosilňovača Denon

Intuitívny vizuálny sprievodca vás krok za krokom prevedie nastavením zosilňovača, takže jeho zapojenie bude otázkou okamihu. Denon AVC-X4700H využíva špičkovú kalibračnú akustickú technológiu Audyssey MultEQ XT32, ktorá automaticky analyzuje a prispôsobí AV zosilňovač vrátane kalibrácie subwoofera tak, aby bol zaručený pohlcujúci zážitok z 3D zvuku plne zodpovedajúci zvukovým vlastnostiam vášho priestoru.



Parametre a špecifikácia

Vstupy

Ethernet LAN 1 ×
HDMI 8 ×
Phono (gramofón) 1 ×
RCA/Cinch 6 ×
USB 1 ×

Výstupy

HDMI 3 ×
RCA/Cinch 2 ×
Reproduktorový výstup 11 ×
Zóna 2 (RCA/Cinch) 1 ×
Zóna 2 (reproduktorový výstup) 6 ×
Zóna 3 (RCA/Cinch) 1 ×

Funkcie

Vlastnosti a funkcie Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn (internetové rádiá), HDR10+, Dolby Vision
Ďalšie funkcie Počúvanie zvuku cez Bluetooth slúchadlá, Podpora 8K/60 Hz, Multiroom
Diaľkové ovládanie Áno
displej Áno

Rozmery

Šírka 434 mm
Výška 167 mm
Hĺbka 379 mm
Hmotnosť 13,7 kg

Farba

Farba Strieborná

Charakteristika

Počet kanálov 9.2
Výkon na kanál 200 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, Auro 3D, DTS Virtual X, IMAX Enhanced
Prehrávané formáty cez sieť MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, ALAC (Apple Lossless)
Kód:  JD220i7q2d
Produktové číslo:  AVCX4700HSP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17