Obnoviť stránku

DENON AH-GC25W Black

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON AH-GC25W Black

Špičkové bezdrôtové slúchadlá s prémiovou kvalitou zvuku

Štýlové bezdrôtové slúchadlá AH-GC25W Black od legendárnej japonskej značky DENON na prvý pohľad zaujmú prepracovaným ergonomickým dizajnom, ktorý zabezpečí ich komfortné nosenie a vynikajúcu odolnosť vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov. Slúchadlá sú vybavené dvoma mikrofónmi s technológiou Clear Voice Capture, ktorá sa postará o dokonale čistý prenos hlasu počas telefonovania aj keď sa nachádzate vo veľmi rušnom prostredí.


40 mm meniče

Výnimočná kvalita zvuku

Unikátne dynamické 40 mm meniče sa postarajú o špičkový prenos zvuku vo vysokom rozlíšení. Nechajte sa pohltiť krištáľovo čistými a bohatými výškami, hlbokými basmi a výnimočnou vernosťou zvukovej reprodukcie.

Komfortný dizajn

Komfortný dizajn

Ľahká konštrukcia, nastaviteľný vystužený hlavový most a veľké náušníky z 3D pamäťovej peny sa postarajú o dokonalý komfort aj pri niekoľko hodinovom počúvaní hudby.

AptX HD Bluetooth

Hi-Res Audio

Vďaka kodeku aptX HD Bluetooth si môžete dopriať bezdrôtové počúvanie hudby na úrovni CD kvality. Vychutnajte si každý detail v krištáľovo čistej reprodukcii bez šumu a okolitého hluku.

Výdrž batérie 30 hodín

Dlhá výdrž batérie

Vstavaná Li-Ion batéria sa pýši dlhou životnosťou až 30 hodín na jedno nabitie. Dobíjanie akumulátora je riešené cez micro USB kábel a nezaberie viac ako 2 hodiny.

Cestovné puzdro

Ideálne na cesty

Vďaka skladacej konštrukcii a praktickému cestovnému puzdru môžete slúchadlá nosiť kamkoľvek so sebou bez toho, aby došlo k ich mechanickému poškodeniu.

Garancia kvality

Garancia kvality

Japonská značka DENON sa pýši viac ako 50 rokmi skúseností s výrobou špičkových slúchadiel s vynikajúcimi parametrami, ktoré oceňujú najnáročnejší hudobní nadšenci po celom svete.


Mobilná aplikácia Denon Audio App

Bezdrôtové slúchadlá DENON AH-GC25W je možné prepojiť s mobilnou aplikáciou Denon Audio App, pomocou ktorej môžete pohodlne nastavovať pokročilé voľby slúchadiel, ladiť parametre zvukovej reprodukcie či ovládať prehrávanie hudby z vášho mobilu.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth, USB Type-A
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Ambient sound, Hi-Res audio, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Otočné mušle, Puzdro v balení, Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 40 000 Hz
Citlivosť 98 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Funkcie Stlmenie mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť 283 g
Kód:  JD205e1
Produktové číslo:  AHGC25WBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18