Obnoviť stránku

DéLonghi PAC WE128ECO

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi PAC WE128ECO

Mobilná a tichá

Doprajte si komfortné prostredie vo vašej kancelárii alebo domácnosti aj v sparnom lete. Mobilná klimatizácia DeLonghi ponúka dostatočný výkon pre klimatizovanie miestnosti o rozlohe až 110 m 3. Klimatizácia primárne funguje na báze voda-vzduch, kedy poskytuje maximálny chladiaci výkon. Pokiaľ však dôjde voda v nádržke, automaticky sa zariadenie prepne do režimu vzduch-vzduch a pokračuje v chladení. Pričom vo vodnom režime je schopná na jedno naplnenie fungovať až 6 hodín. Integrovaná funkcia TURBO umožňuje výrazne zvýšiť chladiaci výkon. Zariadenie môžete jednoducho ovládať pomocou diaľkového ovládania s LCD.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická účinnosť A +
  • Tichý chod
  • Ovládací LCD
  • Ekologické chladiace médium
  • Chladenie až 6 hodín na jedno naplnenie vodou

Multifunkčné zariadenie

Primárnou úlohou klimatizácie je predovšetkým ochladzovanie vzduchu. Zároveň je však klimatizácia schopná regulovať vlhkosť vzduchu. Taktiež si môžete vybrať medzi dvoma režimami fungovania, a to AUTO a SPÁNOK. Vďaka 24h digitálnemu časovaču navyše môžete pohodlne nastaviť automatické vypnutie klimatizácie. Klimatizácia je tiež šetrná voči životnému prostrediu, pretože využíva ekologického chladiaceho média R290.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 39 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S diaľkovým ovládaním

Rozmery

Výška 91 cm
Šírka 50,5 cm
Hĺbka 40 cm
Kód:  EAD5271m
Produktové číslo:  PACWE128ECO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16