Obnoviť stránku

DéLonghi PAC N87

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi PAC N87

Dajte zbohom upoceným letným dňom a bezsennými nociam. Užite si celoročne príjemných teplôt s klimatizáciou DéLonghi PAC N87. Tá zvláda účinne chladiť miestnosti o rozmeroch do 80 m 3, čo zodpovedá cca 32 m 2 podlahovej plochy. Je teda svojím výkonom určená pre väčšinu bežných domácností. Môžete ju dokonca využiť aj ako ventilátor, alebo odvlhčovač vzduchu.

Vďaka kompaktným rozmerom a relatívne nízkej váhe je navyše ľahko prenosná, takže ju môžete cez deň používať napríklad v obývačke, večer ju potom zase presuniete do spálne. Zabudovaný časovač zaistí, že budete mať doma ideálnu teplotu už pri príchode z práce. Veľmi príjemná je aj nízka hlučnosť, ktorá aj pri maximálnom výkone nepresiahne úroveň bežného rozhovoru.

Výhodou je aj veľmi jednoduchá inštalácia a ovládanie. Nemusíte ju nijako montovať ani zložito zapájať, naopak je po pripojení do zásuvky ihneď pripravená na použitie. Pohodlnú reguláciu teploty potom zaisťuje pribalený diaľkový ovládač, vďaka ktorému nemusíte vstávať a upravovať nastavenia priamo na samotnom prístroji.

Parametre a špecifikácie:

  • Farba: biela
  • Kapacita chladenia BTU: 9800 BTU / hod
  • Energetická trieda chladenia: A
  • Maximálna hlučnosť: 63 dB
  • Odvlhčovanie: 34 l / 24 hod.
  • Typ chladiva: R410a
  • Rozmery: 750 x 449 x 395 mm
  • Hmotnosť: 30 kg

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre klimatizácií

Kód:  EAD5271e2
Produktové číslo:  PACN87
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01