Obnoviť stránku

DELONGHI PAC EX120

4,3 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DELONGHI PAC EX120

Či už pracujete v kancelárii, sedíte v pohodlí domova alebo myslíte na komfort vašich klientov napríklad na recepcii či v čakárni, príde vám vhod mobilná klimatizácia DELONGHI PAC EX120. Dokáže chladiť aj odvlhčovať, ale výrobca pamätal aj na chladné obdobia a počas chladnej zimy si preto môžete naopak príjemne prikúriť. Ponúka jednoduché ovládanie na pravej strane a tiež diaľkovo pomocou ovládaču z pohodlia kresla. Ten má svoje miesto vo vrchnej časti klimatizácie, aby ste vedeli, kde ste ho nechali. S klimatizáciou DeLonghi PAC EX120 vás už teplejšie letá neprekvapia.

Kľúčové vlastnosti klimatizácie DeLonghi PAC EX120

  • Samostatná mobilná jednotka
  • Funkcia chladenia aj kúrenia
  • Samostatná funkcia vetrania
  • Exkluzívny kondenzačný systém recirkulácie
  • Nový LED kontrolný ovládací panel
  • Diaľkový ovládač pre jednoduché ovládanie
  • Integrovaný otvor na diaľkový ovládač vo vrchnej časti klimatizácie
  • Tichý a komfortný chod
  • Elegantný dizajn

DeLonghi PAC EX120 je maximálne úsporná

Klimatizácia DeLonghi PAC EX120 využíva chladiaci plyn R290, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a zároveň efektívny v poskytovaní maximálneho komfortu používateľa. V režime odvlhčovania je schopná počas 24 hodín zo vzduchu vstrebať až 32 litrov vody. Disponuje unikátnou DeLonghi technológiu REAL FEEL, ktorá umožňuje automaticky reagovať na teplotu a relatívnu vlhkosť. Disponuje 24-hodinovým elektrickým časovačom a termostatom, takže na vás bude každý deň o akejkoľvek hodine čakať príjemný vzduch. Na výber sú tri režimy chladenia a exkluzívny kondenzačný recirkulačný systém.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 32 kg

Energetické parametre klimatizácií

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S digitálnym displejom

Rozmery

Výška 80,5 cm
Šírka 44,5 cm
Hĺbka 39 cm
Kód:  DLKL001
Produktové číslo:  DELONGHIPACEX120
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14