Obnoviť stránku

De'Longhi ICM 14011.R

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

De'Longhi ICM 14011.R

Espresso si dáte radi, občas siahnete aj po capuccine, ale vašou láskou bola a stále zostáva prekvapkávaná káva? Poriadna porcia čiernej kávy je tým, čo vás drží plnými energie počas celého dňa? Kávovar na prekvapkávanú kávu DE'LONGHI ICM 14011.R je jednoduchý efektívny spoločník, ktorý vám dopraje potešenie z vášho obľúbeného nápoja. Káva v hrnčeku vám rýchlo vychladne, ale v nádržke vydrží stále teplá vďaka nahrievanej platničke. Nádržka je dostatočne veľká na 5 šálok kávy, takže skvele poslúži počas raňajok pre všetkých členov domácnosti. S kávovarom De'Longhi ICM 14011.R budete mať teplú kávu stále po ruke. Tak sa nenechajte rušiť pri práci!

Kľúčové vlastnosti kávovaru De'Longhi ICM 14011.R v červenej farbe

  • Jednoduchá obsluha pomocou dvoch tlačidiel
  • Nádržka na 5 šálok kávy
  • Kávovar De'Longhi má nahrievanú platničku pre udržanie teploty
  • Súčasťou je permanentný filter z nylonu
  • Funkcia automatického vypnutia

Malý, jednoduchý a efektívny

Kávovar na prekvapkávanú kávu DE'LONGHI ICM 14011.R má veľmi jednoduché ovládanie predstavované dvoma tlačidlami. Jedno stlačenie tlačidla vás tak delí od skvelej prekvapkávanej kávy. Navyše nemusíte kupovať jednorazové filtre, súčasťou kávovaru je permanentný filter z nylonu. Nič sa nedeje, ak zabudnete kávovar vypnúť. V prípade nečinnosti sa kávovar po 40 minútach sám vypne vďaka funkcii ECO. Želáte si silnejšiu alebo slabšiu arómu? S tlačítkom Aróma si zvolíte podľa vašich preferencií. Tak prajeme dobrú chuť!

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Všeobecné funkcie Automatické vypnutie, Udržiavanie teploty

Špecifiká prekvapkávačov

Typ prekvapkávača Klasický
Objem 0,65 l
Kapacita v šálkach 5
Filter Umývateľný
Kód:  DELGH025
Produktové číslo:  DE LONGHI ICM 14011.R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03