Obnoviť stránku

De'Longhi ESAM5500W Perfecta bílé

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi ESAM5500W Perfecta bílé

Precízne plnoautomatický kávovar s patentovaným systémom IFD, ktoré dodá káve či kapučíno našľahanú hustú mliečnu penu, ktorá vzniká v špeciálnej nádobke zmiešaním pary, horúceho vzduchu a mlieka.Kávu je možné pripraviť presne podľa požadovanej chuti pomocou dômyselného systému ovládacích prvkov a ovládanie preloženého do slovenčiny.Takto je možné nastaviť naprmnožstvo kávy, silu aróma či teplotu sparovania.
Vo výbave nechýba ani precízne mlynček na kávu s možnosťou nastavenia jemnosti mletia a zásobníkom na 125 g kávy.Samozrejme je ale možné použiť aj mletú kávu.Nechýba ani automatický čistiaci a odvápňovací program.Systém pre mliečnu penu disponuje funkciou automatického čistenia, ktorá je nezávislá na systéme samotného sparovania kávy.Vyberateľná nádržka na vodu má objem 1,7 litra a je priehľadná.Odtok na kávu je výškovo nastaviteľný, je teda možné používať rôzne veľké šálky. Parametre a špecifikácie:
Príkon:
Max.1350 W
Tlak čerpadla:
15 barov
Zásobník na vodu:
1,7 l
Zásobník na kávu:
125 g
Rozmery:
280 x 420 x 380 mm
Hmotnosť:
12,5 kg

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 350 W
Kód:  EAN3013
Produktové číslo:  340510155248
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03