Obnoviť stránku

De'Longhi EO 4055.BS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi EO 4055.BS

Túžite po unikátnom zlepšováku, ktorý vám uľahčí každodenný život? V takom prípade stavte na multifunkčnú mini rúru značky De'Longhi a rozhodne nebudete ľutovať. Model EO 4055.BS sa vďaka praktickým rozmerom skvele vojde do každej kuchyne. Ponúka rad jedinečných vlastností, vďaka ktorým si ho zaručene zamilujete. Či už ide o vysoký príkon, odolný objem alebo výber zo 6 programov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký príkon – 1 800 W
  • Nastaviteľný termostat od 60 °C do 220 °C
  • Pre taniere s priemerom až 31 cm
  • Časovač až na 120 min
  • Vnútorné osvetlenie
  • Praktické vyklápacie dvojité sklenené dvierka

Kľúčové vlastnosti

Mini rúra De'Longhi ponúka pečenie tradičné aj horúcim vzduchom, grilovanie klasické aj s rotujúcim grilom pre prípravu kurčiat, rozmrazovanie a dokonca aj udržiavanie pokrmov v teple. Medzi ďalšie benefity patrí časovač na 120 minút s automatickým vypnutím a zvukovým signálom, nastaviteľný termostat a výrazné vnútorné osvetlenie. Komfortnú manipuláciu prinášajú vyklápacie dvojité sklenené dvierka. V príslušenstve nájdete okrem 2 roštov a zariadenia na otočný gril aj smaltovanú panvicu na pečenie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Rozmery

Výška 35,5 cm
Šírka 54 cm
Hĺbka 43 cm

Typ

Typ Teplovzdušná

Vlastnosti

Objem 40 l
Príkon 1 800 W

Funkcie

Funkcie Termostat, Časovač
Programy rúry Gril
Kód:  DLMT005
Produktové číslo:  EO4055.BS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08