Obnoviť stránku

DéLonghi ECAM 23.450.S Intensa

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi ECAM 23.450.S Intensa

Kompaktný, malý, ale napriek tomu výkonný kávovar pre Vás, čo milujete kávu s pridaním čerstvého napeneného mlieka. Kávovar sa môže pochváliť premyslenou technikou pre individuálne nastavenie malé, stredné alebo veľké kávy, silnej alebo extra jemnej chuti s horúcou alebo strednou teplou kávou. Patentovaný Cappucino System vytvorí lahodné cappuccino pripravené jednoduchým jedným stlačením. Dvojriadkový vychytaný displej s ikonami slúži pre jednoduchú komunikáciu. Ak sa stane niektorá káva Vaša obľúbená, prístroj umožňuje uloženie navolené kávy do pamäte, za pomocou funkcie Moja káva.
Pre komfort používania Vás poteší osvetlenie výdajné plochy šálok, štatistika počítanie šálok aj automatická čistiaca a odvápňovacia funkcia. Nový patentovaný termoblok udržuje ideálnu a stálu teplotu espressa. Samozrejmosťou je vyberateľná nádoba na vodu s indikátorom na doplnenie vody.
Kávovar skrýva zabudovaný tichý mlynček na zrnkovú kávu s nastaviteľnou hrubosťou mletia. Záleží len na vašej chuti a chuti návštevy, či zvolíte pre prípravu mletú alebo zrnkovú kávu.
Nastaviteľná výška adaptéra umožňuje pripraviť kávovú pochúťku pre rôzne veľkosti šálok. Čerešničkou na torte je u kávovaru možnosť nastaviť si automatické zapnutie pre Vaše ranné pohodlie, kedy je kávovar pripravený plniť Vaše kávová priania ihneď po prebudení, či automatické vypnutie pre úsporu energie.
Produkty firmy DeLonghi zaujmú hneď na prvý pohľad svojím neobvyklým dizajnom, detailným a vysoko kvalitným spracovaním.
Technické parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Funkcia Moja kávaCappuccino SystemTermoblokDvojriadkový displejAqua filterHodinyÚsporný časovačÚsporný režimSvietiace kontrolkyOsvetlenie výdajné plochy šálokSystém predparenia kávyTlak čerpadla 15 BarNastavenie hrubosti mletia: 13 stupňovNastavenie množstva kávy 7-10,5 gZásobník kávy 140 gZásobník vody 1,8 lZásobník na mliekoZásobník na odpad 14 porciíNastaviteľný adaptér s výškou 86-142 mmOdnímateľná odkvapkávacia mriežka s indikátorom hladiny tekutinyPripravenie dvoch šálok narazŠtatistika počítania šálokPoužitie zrnkovej i mletej kávyAutomatické zapnutie aj vypnutieAutomatická dekalcifikácia
Produkcia:
40 ks/deň
Mlecie kamene:
Keramické
Rozmery produktu:
240 x 340 x 430 mm
Rozmery balenia:
300 x 500 x 520 mm
Hmotnosť produktu:
10,6 kg

Hmotnosť balenia:
12,4 kg
Farba:
Strieborná

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 450 W
Kód:  EAN3018k
Produktové číslo:  ECAM23450S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03