Obnoviť stránku

De'Longhi DEX214F

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi DEX214F

Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX214F si vždy bude vedieť poradiť s nechcenou vlhkosťou v miestnostiach často vyvolávajúcou nielen množenie baktérií, ale aj tvorbu plesní, čo zhoršuje kvalitu bývania aj zdravotný stav celej vašej rodiny. Mimo odvlhčenia taktiež ovzdušie dokáže dokonca vyčistiť. O primeranom výkone vypovedá odvlhčovacia schopnosť 14 l/deň. S nádobkou na zbieranie kvapaliny s kapacitou max. 2,1 l si vystačíte pri kratšom využití bez potreby vyliatia. Ďalšou z kľúčových predností je nehlučná prevádzka s hodnotou 37 dB, a to znamená, že ho bez obáv môžete využívať aj v spálni.

Zaujímavé prednosti odvlhčovača vzduchu De'Longhi DEX214F

  • Odvlhčovač a čistička ovzdušia v jednom
  • Kapacita odvlhčovania 14 l/deň
  • Objem nádoby na kondenzát 2,1 l
  • Funkcie: Čistenie vzduchu a Anti-Freeze

Pokiaľ máte v pláne odvlhčovač púštať aj v nevykurovaných miestnostiach, bude sa vám hodiť funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni prístroj proti zamrznutiu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 14 l/deň
Objem nádoby 2,1 l
Maximálna hlučnosť 37 dB

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Anti-Freeze
Kód:  DELOV152
Produktové číslo:  DEX214F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16