Obnoviť stránku

Dell XPS 13 Touch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell XPS 13 Touch

Elegantne riešený notebook Dell XPS 13 Touch vyrobený z jediného kusu hliníkového bloku, ktorý je precízne opracovaný. Vysoko hodnotné materiály ako hliník a uhlíkové vlákna použité na základňu robia z tohto notebooku skutočný skvost, ktorý je navyše tenký ako britva (6-18 mm) a možno ho teda bez najmenších problémov brať na cesty. Na displej je použité vysoko odolné sklo Corning Gorilla NBT, ktoré spoľahlivo ochráni obrazovku pred škrabancami a odreninami.
Skvelý dotykový displej, s ktorým si užijete o 75% jasnejší obraz ponúka úchvatné Full HD rozlíšenie na ploche s uhlopriečkou 13,3". Tešiť sa teda môžete na skutočne jemné detaily, či už pracujete s grafikou, sledujete film alebo hráte hry. O plynulý obraz sa s postará integrovaná grafika Intel HD Graphics 4400, ktorá dokáže pracovať úsporne a zvládne aj menej náročné hry.
Pod "kapotou" tohto notebooku nájdete výkonný motor v podobe dvojjadrového procesora s najnovšou architektúrou Haswell, Intel Core i7 4510 s taktom 2 GHz, ktorý ale môže v prípade potreby vystúpiť až na 3,1 GHz vďaka Intel Turbo Boost 2.0. Technológia Hyper-Threading navyše rozdvojuje každé jadro, takže sa procesor chová ako 4-jádrový! Vysoká kapacita 8 GB operačnej pamäte zaistí plynulý beh systému Microsoft Windows 8.1 Pro a všetkých ďalších aplikácií. Ako úložisko slúži 256 GB SSD disk. Rýchle SSD a technológia Intel Rapid Start umožňuje prebudenie počítača zo spánku počas 2 sekúnd.
S notebookom Dell XPS 13 a jeho dotykovým displejom spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8.1 Pro v 64 bitovej verzii. Dlaždicová plocha prostredia Metro je plná praktických informácií o počasí, dianí vo svete alebo stave vašej emailovej schránky. Vaše dáta si môžete uložiť do cloudového úložiska SkyDrive a mať ich tak prístupné na viacerých zariadeniach kdekoľvek, kde je k dispozícii internetové pripojenie. S najnovšími Windows 8.1 sa skrátka fantázii medze nekladú.
Neproraziteľná ochrana vás nechá v pokoji a už sa nebudete strachovať o vaše citlivé dáta. Vďaka predinštalovaným riešeniam na ochranu notebooku si počítač môžete naplno a v úplnom pokoji užívať. Súčasťou záruky, poskytovanou spoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day, ktorá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí opravu poruchy. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu, alebo dochádzaním.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4510U Haswell
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1 Pro

Pevný disk

SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 10,78 h

Hmotnosť

Hmotnosť 1,37 kg

Rozhranie

Grafické výstupy Mini DisplayPort
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 316 mm
Hĺbka 205 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NJ312u7
Produktové číslo:  N4-XPS13-N2-701P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16