Obnoviť stránku

Dell XPS 13

Príslušenstvo k tovaru

Dell XPS 13


Praktické v každej situácii

Praktické v každej situácii

Dell XPS 13 "je navrhnutý pre každý životný štýl . Či už prehliadate fotografie, upravujete tabuľky alebo odpovedáte na sociálnu sieť, každá úloha je pre vás jednoduchá, a to vďaka 13,3 "vysoko kvalitnej dotykovej obrazovke.


Cestovné svetlo

Prečo neustále nosíte niekoľko zariadení, ak máte len jeden v podobe tohto dielu? Úplne neočakávané prepojenie medzi notebookom a nádherným tabletom vás bude fascinovať.

Keď sa displej otočí o 360 °, máte úplnú slobodu vždy, keď si spomeniete.

Cestovné svetlo

Mobilita k jednému


Vždy pripravený

Dokonalá ergonómia

Vždy pripravený

Vďaka svojej ľahkej konštrukcii a silnému rámu umožňuje jednoduchšie a pohodlnejšie cestovanie. Pomáha to aj pomerne nízkou hmotnosťou. Radosť vás urobí krásne jemným displejom IPS s rozlíšením QHD +. Veľkokapacitná batéria dodá energiu aj počas veľmi náročného dňa.


Pevnosť pod kapotou

Výkon "all-in-a-blast" bude napájaný procesorom spoločnosti Intel. Dvojité jadro na frekvencii 2 GHz v kombinácii s 4 GB pamäte sa veľmi stará o hladký chod operačného systému Microsoft Windows 8.1 . Jeho dotykové rozhranie a celý rad zaujímavých aplikácií čakajú na testovanie. Súčasťou záruky je aj nasledujúci pracovný deň.

Dell XPS 13"

Dell - Symbol spoľahlivosti

Kód:  CES1a001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19