Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dell Vostro 5568 sivý

4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Vostro 5568 sivý

V notebooku Dell Vostro 5568 sa snúbi dokonalá elegancia s kvalitou vyhotovenia. Vydarený dizajn výnimočného počítača je podčiarknutý kvalitou značky, na ktorú používatelia nedajú dopustiť. Vo vnútri sa skrýva pestrá paleta starostlivo volených, spoľahlivých komponentov. Ich výkon nepozná kompromis. Počítač si hravo poradí aj s náročnými výpočtovými úkonmi. Je predurčený na profesionálne využitie vo vašom pracovnom živote, ale uplatní sa doslova kdekoľvek. Bohatá výbava z neho robí všestranný stroj s nadmieru užitočnými funkciami. Pri dôraze na pracovný komfort i bezpečnosť vašich dát ide jednoducho o špičkový model.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivý a výkonný procesor Intel
  • Elegantná a veľmi odolná konštrukcia
  • Špičkový displej vynikajúcich kvalít
  • Podsvietená klávesnica pre pracovný komfort
  • Veľká konektivita a bohatá výbava
  • Čítačka odtlačkov prstov pre bezpečie dát
  • Profesionálna verzia systému Windows 10

Výkon a rýchlosť

Ústredným bodom výkonu je silný procesor Intel spoľahlivého radu i5. Jeho jadrá spolupracujú s poriadnou porciou operačnej pamäte, 8 GB rýchlej DDR4 je priam neúnavných. O grafický výstup sa postará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 620. Dáta uložíte na extra rýchly SSD disk s kapacitou 256 GB. Výsledky svojej práce, ale aj odpočinok po nej si vychutnáte na displeji špičkových parametrov. Full HD rozlíšenie prinesie dokonalé detaily, vďaka antireflexnej úprave sa nemusíte báť odleskov. Dostane sa vám vždy iba prvotriedneho obrazu.

Pestrá paleta možností

Notebook je doslova nabitý ďalšou výnimočnou výbavou. Bohatá je konektivita a zastúpenie konektorov. Na pripojenie k projektorom alebo externým monitorom nechýba dvojica portov HDMI a VGA. USB je k dispozícii v celkovom počte štyroch konektorov, z toho celé tri patria rýchlemu rozhraniu USB 3.0. Samozrejmosťou je čítačka pamäťových kariet pre komfortnejší prenos súborov nielen z fotoaparátov. Hlavnou výhodou tohto počítača je podsvietená klávesnica, výborný pomocník na prácu vo večerných hodinách, efektívna a efektná zároveň. O dáta a ich perfektné zabezpečenie sa postará čítačka odtlačkov prstov. Tá predstavuje rýchly a spoľahlivý spôsob ochrany vašich súborov. Za zmienku stojí aj zvuk notebooku. V tomto ohľade vás prekvapí technológiou Waves MaxxAudio, ktorá dokreslí zážitok z multimediálneho obsahu k dokonalosti.

Výnimočná odolnosť

Veľkou kapitolou počítačov Dell, tento model nevynímajúc, je odolnosť. Môžete sa spoľahnúť na kvalitu vyhotovenia overenú veľmi náročnými testami. Dôkladne bola testovaná odolnosť počítača voči extrémnym podmienkam i teplotám. Osobitnej pozornosti sa dostalo mechanickým a namáhaným častiam počítača. Svoje si pretrpela aj klávesnica, aby bola zaistená a preverená jej maximálna spoľahlivosť.

 

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 7200U Kaby Lake
Frekvencia procesora 2,5 GHz (2 500 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4
Frekvencia pamäte 2 133 MHz (2,13 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 620

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Pro

Pevný disk

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 42 Wh
Počet článkov

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Kov + plast
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 1,98 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 380 mm
Hĺbka 252,5 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Dell Vostro
Kód:  ADC275g10
Produktové číslo:  5568-8214
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04