Obnoviť stránku

Dell Alienware Aurora

Príslušenstvo k tovaru

Dell Alienware Aurora

Luxusná herná zostava zložená z vysoko výkonných komponentov. Vďaka ohromujúcemu výkonu si poradí so všetkými modernými hrami vo vysokých rozlíšeniach vrátane vyhladzovania. Nekompromisne výkonný šesťjadrový procesor Intel Core i7-4930K sa skvele hodí aj pre náročné nasadenie do multimediálnej oblasti, na strih domáceho videa alebo amatérske úpravy fotografií. Výkonovo vyvážený hardvér na čele s architektúrami Ivy Bridge-E a Kepler vám otvorí bránu do sveta neobmedzenej zábavy. V počítači je predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 64bit, ktorý vám umožní využiť potenciál všetkých komponentov naplno.

Herné delo pre najnáročnejších hráčov


Čo by to bolo za herný počítač, keby nebol vybavený špičkovou architektúrou Haswell. Procesor Intel Core i7 4930K patrí na vrchol podareného a výkonného radu Core i7 procesorov a je naozaj hoden svojho označenia. Šesť jadier tiká na vysokej frekvencii a v prípade potreby vyššieho výkonu sú schopné sa pretaktovať až na 3,9 GHz. Procesor má navyše odomknutý násobič a umožní všetkým náruživým overclockerom dosiahnuť ešte vyššie frekvencie. Všetky hry vrátane tých budúcich vám pôjdu maximálne plynule, práca s mnohými aplikáciami naraz bude svižná a vôbec, chod celého počítača vás prekvapí svojou rýchlosťou. Aby bolo dosiahnuté čo najúčinnejšie a najtichšie chladenie, stará sa o studený chod procesora vodné chladenie priamo od spoločnosti Dell.

Špičková grafika


Vychutnajte si všetky krásy nového rozhrania DirectX 11. Dychberúca grafika moderných hier vyzerá takmer realisticky a vy si ju užijete so všetkým vďaka dvojici výkonných grafických kariet nVidia GeForce GTX 760Ti s architektúrou Kepler. Jadro GK104 je vybavené celkom 1344 CUDA jadrami a disponuje excelentným grafickým výkonom. Funkcia GPU Boost navyše dokáže jadro podľa potreby pretaktovať a zahráte si tak moderné hry vo vysokom rozlíšení a vo všetkých prípadoch aj so zapnutým vyhladzovaním. Enormný výkon skvele dopĺňa 32GB kapacita operačnej pamäte, pre ktorú nebude žiadna hra dosť náročná.

Exkluzívny dizajn a funkcie


Že ide o naozaj herný počítač, svedčí aj prevedenie skrine. Dizajnovo naozaj vydarená a futuristicky vyzerajúca skriňa je vybavená farebným podsvietením, ktorého farbu si môžete sami zvoliť a upraviť podľa vášho gusta pomocou špeciálneho ovládacieho programu. O napájanie všetkých komponentov sa stará kvalitný zdroj s celkovým výkonom 875 W a vysokou účinnosťou pre čo najstabilnejšiu dodávku prúdu. Súčasťou počítača je tiež herná myš apodarená klávesnica zo série Alienware TactX.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Obsah balenia

Balenie obsahuje Myš, Klávesnica, Napájací kábel, PC

Použitie

Typ zostavy Herný

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Frekvencia procesora 3,4 GHz (3 400 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Max TDP 130 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 760 Ti

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 344×

Základná doska

Socket Intel 2011
Sloty pre prídavné karty PCI Express x1, PCI Express x16

Disk

Výbava

Základná výbava Optická mechanika

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Midi Tower

Zdroj

Zdroj 875 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 32 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 32 GB
Počet slotov RAM 4 ks
Počet osadených slotov 4 ks

Výstupy

USB 2.0 6 ×
Grafické DVI, HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN, S/PDIF optický výstup, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 250 mm
Výška 426 mm
Hĺbka 645 mm

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Dell Alienware
Kód:  TD145c5x
Produktové číslo:  Aurora_01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06