Obnoviť stránku

DEEPCOOL

DeepCool

DeepCool – skúsený majster na PC komponenty

Čínska firma DeepCool sa už vyše 26 rokov špecializuje na vysokovýkonné počítačové komponenty. Do ich širokého portfólia sa zaraďujú hlavne zdroje, chladiče a skrine, ale postupne ho rozširujú aj o myši a príslušenstvo. Firma DeepCool kladie veľký dôraz nielen na konštantné inovácie a kvalitu produktov, ale aj účinnosť ich výrobnej linky. Patrí preto medzi jedny z mála spoločností, ktoré dokážu sériovo vyrábať vodné chladiče bez toho, aby klesla ich kvalita. Zároveň spoločnosť DeepCool cieli na udržateľnosť životného prostredia a dbá na dodržiavanie environmentálnej normy ISO 14000.

PC zdroj DeepCool

Neuveriteľná účinnosť a výkon alebo PC zdroje DeepCool

Poriadny počítačový zdroj je základom každej PC zostavy, preto DeepCool vyrába iba tie najlepšie. Všetky modely sa vyznačujú stabilným výkonom a certifikáciou 80 PLUS alebo vyššou, čo zaručí účinnosť minimálne nad 80 % a znížia sa tak nielen náklady za energiu, ale aj vznik tepla. O zvyšné tvorené teplo sa postará ventilátor, ktorý ohromí doposiaľ nevídaným a excelentným pomerom hluk : výkon. Čo sa výkonu týka, zdroje DeepCool si vďaka veľkému výberu nájdu každého – poskytujú totiž široké spektrum od 500 do 1 000 W.

Chladiče DeepCool zaručia tiché chladenie

Svätým grálom firmy DeepCool sú bezpochyby ich chladiace riešenia. Ponúkajú niekoľko rôznych druhov, ktoré môžu fungovať na báze vody alebo vzduchu, takže si vyberie každý ten správny chladič pre svoju zostavu. Vodné chladiče DeepCool sa chvália tichým chodom a vysokým výkonom až do 18 000 otáčok za minútu a hravo si poradia aj s pretaktovaním. O efektívne, a napriek tomu tiché chladenie sa postarajú aj vzduchové chladiče. Firma DeepCool myslí ale aj na majiteľov notebookov a ponúka niekoľko chladiacich podložiek vhodných pre notebooky do 17″. 

PC chladič DeepCool
PC skriňa DeepCool

Elegantné PC skrine DeepCool si nájdu naozaj každého

Pre skutočných nadšencov do stavania počítačov si DeepCool pripravil škálu niekoľkých rôznych skríň. Všetky sú úplne precízne spracované a sú na výber vo variantoch ATX, Micro ATX, Mini ATX aj Extended ATX. Vnútri skríň DeepCool nájdete až päť 2,5/3,5″ slotov, prachové filtre a pri niektorých dokonca aj RGB podsvietenie. Moderným a celkom elegantným dizajnom zaujmú určite modely s bočným temperovaným sklom. Veľa skríň DeepCool disponuje aj podporou vodného chladenia.

Spresniť parametre
60 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03