Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DEEBOT U2 – White

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DEEBOT U2 – White

Pokiaľ už vás nebaví neustále vysávanie nečistôt, ktoré nikdy nemá konca, potom spozornite. Vďaka tomu, že žijeme v modernej dobe si aj vy môžete užiť perfektne čistý domov bez námahy, ak si zaobstaráte tento robotický vysávač DEEBOT U2. Ide o robota, ktorý disponuje režimom Max+, ktorý nárazovo zvýši výkon vysávača až 2,5×. Zariadenie dokáže kombinovane vysávať aj umývať pomocou efektívnej technológie OZMO. Ďalej sa robotický vysávač DEEBOT U2 White pýši možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu, systémom na rozpoznávanie prekážok alebo čidlom proti pádu zo schodov.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača DEEBOT U2 White

  • Inteligentný robotický vysávač v bielom dizajnovom vyhotovení
  • Efektívne kombinuje vysávanie a umývanie
  • O perfektne umytú podlahu sa postará OZMO technológia
  • Pomocou mobilnej aplikácie sa vám otvárajú pokročilé možnosti nastavenia
  • Biely robotický vysávač DEEBOT U2 prekoná prekážky až 1,8 cm vysoké
  • Vyvážený systém 400 ml prachovej nádoby a 300 ml zásobníka na vodu zaistí efektívne vyčistenie priestorov
  • Výkonná funkcia Max+ zvýši sací výkon až 2,5× oproti štandardnému módu
  • Vyberať môžete z 3 upratovacích režimov robota
  • Ďalšie unikátne funkcie robota zahŕňajú detekciu prekážok a zabránenie nárazom, senzor proti pádu alebo špeciálne navrhnutý výstup vzduchu proti víreniu prachu
  • Batéria s vysokou kapacitou zaistí prevádzku robota na takmer 2 hodiny na jedno nabitie
  • Robotický vysávač DEEBOT U2 White sa dobíja približne 4,5 hodiny

Maximálna čistota vášho domova s robotom DEEBOT U2 White

Robot DEEBOT U2 vysáva aj umýva naraz

Robotický vysávač DEEBOT U2 v bielom vyhotovení vám ponúkne kombinovanú funkciu vysávania a umývania zároveň. Váš domov sa bude lesknúť čistotou už po jednom cykle na jediné nabitie robota DEEBOT U2, vďaka dokonale vyváženému systému prachovej nádoby s objemom 400 ml a zásobníku na vodu s objemom 300 ml.

Umývanie podlahy s OZMO technológiou

Jednoduché a pritom efektívne umývanie s bielym robotom DEEBOT U2 zaistí technológia OZMO. Stačí len nasadiť doštičku s čistiacou handričkou, prepnúť medzi funkciou vysávania a umývania a všetko ostatné už necháte na robotickom vysávači. O neustály prísun vody sa stará elektronicky ovládané vodné čerpadlo robotického vysávača.

Maximálna efektivita upratovania vďaka systematickej trase robota DEEBOT U2

S inovatívnym robotom DEEBOT U2 bielym sa nemusíte báť žiadnych vynechaných miest, ktoré by zostali nevyčistené. Robot sa totiž dokáže pohybovať v efektívnom vzorci postupného prejdenia celej miestnosti tam a späť, takže zaistí silné a systematické upratovanie. Navyše si túto trasu dokáže zapamätať a aj keď bude z nejakého dôvodu prerušený v upratovaní, pri ďalšom spustení začne robot DEEBOT U2 zase tam, kde naposledy skončil. K tomu si môžete ešte dodatočne zaobstarať špeciálne magnetické pásky na ohraničenie priestoru, za ktorý sa robot už nebude môcť dostať. Tieto pásky sú predajné samostatne.

Režim Max+ zaistí vyššiu saciu silu

V prípade náročnejšieho typu upratovania môžete u robotického vysávača DEEBOT U2 White využiť optimalizovaný režim Max+, ktorý disponuje až 2,5-krát vyššou sacou silou oproti štandardnému režimu. Tento mód robota sa vám bude hodiť predovšetkým v prípade, že ho čakajú väčšie či ťažšie nečistoty.


Robotický vysávač DEEBOT U2 je vybavený vysokokapacitnou batériou

Robot DEEBOT U2 White dostal do výbavy batériu s vysokou kapacitou, aby bolo upratovanie vašej domácnosti ešte dôslednejšie, než kedy predtým. Dokáže tak na jediné nabitie zostať v prevádzke takmer 2 hodiny (pri štandardnom sacom výkone na pevnej podlahe).

Tri upratovacie režimy pre každú situáciu

U robota DEEBOT U2 sa nemusíte spoliehať len na jeden program - disponuje hneď tromi módmi, z ktorých si budete môcť vyberať podľa aktuálnej potreby. Zvoliť si môžete z režimu na upratovanie sústredené iba okolo jedného miesta, režimu na vyčistenie okrajov miestnosti a automatický režim vám dobre poslúži pri klasickom, celoplošnom upratovaní.


Robot DEEBOT U2 White zabraňuje víreniu prachu

Konštrukcia robotického vysávača DEEBOT U2 je premyslená do posledného detailu. Špeciálne navrhnutý výstup vzduchu smeruje nahor a zabraňuje tak víreniu a poletovaniu prachu v priestore, takže si môžete byť istí, že vždy dýchate ten najčistejší vzduch.


Ovládanie robotického vysávača DEEBOT U2 White prostredníctvom mobilnej aplikácie

S aplikáciou Ecovacs využijete potenciál bieleho robotického vysávača DEEBOT U2 na maximum. Otvoria sa vám možnosti plánovania času upratovania tak, ako sa vám to bude hodiť, sledovanie aktuálneho stavu či vyberanie vhodného režimu upratovania na diaľku, cez svoje mobilné zariadenie. S robotom vás žiadna námaha nečaká, len si dosýta užívate moderné technológie automatizovaných domácich prác.

Robot sa zájde automaticky nabiť a potom pokračuje v práci

Akonáhle si zaobstaráte robotický vysávač DEEBOT U2, už vás nečaká takmer žiadna námaha pri upratovaní ani jeho prevádzke. Robot sa totiž sám vráti do dobíjacej stanice akonáhle zaznamená nízky stav batérie. Vo chvíli, keď sa inteligentný robot DEEBOT U2 White dobije do plna, vráti sa k upratovaniu presne tam, kde prestal. Užite si žiarivo čistý domov bez starostí s robotickým vysávačom DEEBOT U2.

Robot uprace aj okolo schodov bez toho, aby mu hrozil pád

U takto inteligentného robota, ako je DEEBOT U2, už najskôr očakávate, že vstavaný senzor proti pádu zo schodiska je samozrejmosťou. Je to tak - robotický vysávač tiež miesto bezpečne rozpozná, takže ho bez obáv môžete nechať upratovať aj zdanlivo nebezpečné priestory okolo schodov.


Technológia detekcie prekážok zabráni nežiaducim nárazom

Iste nechcete, aby vám robotický vysávač narážal do nábytku a mohol ho tak poškodiť - to by narobilo viac škody, ako úžitku. Ak máte o svoj nábytok strach, u robota DEEBOT U2 White nemusíte. Robot je totiž vybavený mäkkými nárazníkmi a k tomu aj čidlom proti nárazu, ktoré zabezpečí, že sa robotický vysávač nábytku včas vyhne a pokračuje inokade.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Základná, Gyroskopická
Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 1,8 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Indikátor plného koša, Nárazník so spomaleným dotykom, Trojstupňový čistiaci systém, Mäkčené kolieska

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5,17 h
Doba chodu 110 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Kombinovaná
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel
Kefy Bočná, Univerzálna
Ďalšie príslušenstvo Nádobka na vodu, Filter, Virtuálna stena, Nástroj na čistenie kief a filtrov

Filtre

Typ filtra High Efficiency filter, Mikrofilter, HEPA filter, Penový filter

Príkon

Príkon 26 W

Hlučnosť

Hlučnosť 66 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33,9 cm
Výška 7,9 cm
Hĺbka 33,7 cm
Hmotnosť 2,75 kg

Farba

Farba Biela

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 66 dB(A)

Rozmery a hmotnosť

Výška 7,9 cm
Šírka 33,9 cm
Hĺbka 33,7 cm
Hmotnosť 2,75 kg
Kód:  DEERV069
Produktové číslo:  PL141312177
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07