Obnoviť stránku

DeCuevas Toys

DeCuevas banner

DeCuevas Toys: Hračky v španielskom dizajne

Za značkou DeCuevas Toys stojí rodinná španielska firma, ktorá sa zameriava na výrobu kočíkov a doplnkov pre bábiky. Vďaka svojmu dizajnu a výbornej kvalite si rýchlo našla obdivovateľov po celej Európe. Každý rok predstavuje nové kolekcie, ktoré dokážu očariť ako malé dievčatká, tak aj staršie slečny. V súčasnosti ponúka rôzne kočíky, postieľky, kolísky, jedálenské stoličky, cestovné súpravy pre bábiky alebo drevený nábytok. Všetko je veľmi dobre prepracované a samotná manipulácia je veľmi jednoduchá. Cieľom značky DeCuevas Toys je ponúknuť deťom krásne, funkčné a bezpečné hračky.

Kočík pre bábiky DeCuevas

DeCuevas kočíky sú ideálne na prechádzky s bábikami

Značka ponúka kombinované, hlboké, športové trojkolesové, golfové, skladacie aj neskladacie kočíky, a to malé, stredné aj veľké s výškou rukoväte od 56 do 90 cm. Dostupné sú s najrôznejším príslušenstvom a v mnohých krásnych, najmä ružových odtieňoch. DeCuevas kočíky pre bábiky sú ideálne pre malé slečny, ktoré sa rady hrajú s bábikami – vďaka kočíku si budú pripadať ako naozajstné mamičky.

Kolekcia DIDI 2021.

Kolekcia Martina 2021.

Kolekcia Classic Gold a TOP Collection 2021.

Malé mamičky ocenia nábytok pre bábiky DeCuevas

Ak sa má vaše malé dievčatko starať o svoje bábiky ako o skutočné bábätká, bude potrebovať nábytok pre bábiky DeCuevas. Ide predovšetkým o šatníkové skrine na obľúbené módne kúsky a doplnky, hracie prebaľovacie centrá na výmenu plienok aj chvíle zábavy či jedálenské stoličky na kŕmenie. Vo voľných chvíľach vaša princezná ocení toaletný stolík, kde sa môže skrášľovať.

DeCuevas nábytok pre bábiky

Kolekcia SKY 2021.

DeCuevas postieľka

Pre chvíle odpočinku slúžia krásne postieľky DeCuevas

Po náročnom dni plnom prechádzok a hrania si bábika bude chcieť aj príjemne oddýchnuť. Na to sú ideálne DeCuevas postieľky pre bábiky v rôznych vyhotoveniach. Na cesty malé mamičky ocenia skladací variant, na popoludňajšie zdriemnutie drevenú kolísku a na večerné spanie klasickú postieľku s nebesami či kolotočom. Postieľky sú zdobené nádhernými jemnými dievčenskými motívmi.

Kolekcia Ocean Fantasy 2021.

Na cestovanie aj na doma sa bude hodiť príslušenstvo DeCuevas

Akonáhle vaša malá princezná bude chcieť vziať svoju bábiku so sebou na cesty, ocení rôzne príslušenstvo DeCuevas, medzi ktoré patria najmä autosedačky či rôzne cestovné súpravy obsahujúce predovšetkým nosič, tašku na uloženie vecí či jedálenskú súpravu s podbradníkom. Doma môžu využiť polohovacie ležadlo na sedenie aj ležanie či praktickú žehliacu dosku.

DeCuevas príslušenstvo
Spresniť parametre
59 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13