Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

De'Longhi XLR32LMD.BK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi XLR32LMD.BK

Akumulátorový vysávač má ergonomické tyčové prevedenie s vysoko výkonnou a ľahkou lítiovou batériou, ktorá zabezpečí až 50 minút prevádzky. Vysávač disponuje multifunkčným kefou pre všetky typy povrchov. Bezsáčkové prevedenie vám šetrí čas i peniaze, pretože odpadnú nádobku s objemom 1 litra stačí po ukončení upratovania jednoducho vysypať bez toho, aby ste prišli do kontaktu s nečistotou. Zaiste tiež oceníte 3 úrovne nastavenia vysávanie, rýchle nabíjanie a LED indikátor nabitie. Batéria sa nabíja pomocou dokovacej stanice, ktorá zároveň slúži ako stojan pre skladovanie. Uľahčite si prácu pri upratovaní s týmto praktickým akumulátorovým vysávačom.

hlavné prednosti

  • Tyčový, bezdrôtový akumulátorový vysávač
  • bezsáčkové prevedenie
  • Vysoko kvalitný Li-ion batéria 32 V
  • LED indikátor nabitia batérie
  • Dokovacia stanica slúži ako stojan

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 50 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Rozmery a hmotnosť

Šírka 11 cm
Výška 9 cm
Hĺbka 10 cm
Hmotnosť 3,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  DLVT001
Produktové číslo:  XLR 32LMD.BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14