Obnoviť stránku

De'Longhi ECAM 350.35 W

4,7 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
488,90 €

De'Longhi ECAM 350.35 W


Elegantný automatický kávovar od De'Longhi

Tento kávovar z radu Dinamica vám pripraví prakticky akúkoľvek kávu, ale aj lahodné cappuccino. Stačí stlačiť tlačidlo a prístroj sa postará o všetko ostatné. Môžete si ľahko nastaviť ideálnu veľkosť, teplotu aj arómu kávy tak, aby výsledok zodpovedal presne vašej chuti. Kávovar si poradí so zrnkovou aj mletou kávou a pripraví vám pokojne dve šálky espressa naraz. Milovníci mliečnych nápojov sa môžu tešiť na bohatú krémovú penu vďaka tryske na paru na napenenie alebo ohriatie mlieka. Kávovar v dynamickom dizajne slúži aj ako štýlový doplnok do vašej kuchyne.



Preskúmajte všetky možnosti

Doprajte si v pohodlí domova dokonalú chuť, na ktorú ste zvyknutí z kaviarní. Potrpíte si na pravé talianske espresso alebo preferujete lungo? Kávovar pripraví vašu obľúbenú kávu jednoduchým stlačením tlačidla. Veľkosť a intenzitu kávy je možné upraviť a následne uložiť vďaka funkcii "MY" do pamäti kávovaru. Nabudúce sa tak nemusíte zdržiavať opätovným nastavovaním. Kávovaru nechýba ani tryska na paru na napenenie a ohriatie mlieka. Vďaka tomu si môžete vychutnať mliečne špeciality, ako je cappuccino alebo latte macchiato. Prstienok na tryske jednoducho prepnite do polohy Hot milk na ohriatie mlieka alebo do polohy Cappuccino na napenenie mlieka. A ako bonus prístroj ponúka funkciu horúca voda - s tou uvaríte čaj bez potreby rýchlovarnej kanvice.


Spája v sebe to najlepšie

Vnútri kávovaru je zabudovaný tichý, 13-stupňový mlynček z ocele na použitie zrnkovej kávy. Do zásobníka sa zmestí až 300 gramov a jeho obvod je potiahnutý tesniacou gumou. Vďaka tomu zachová nezameniteľnú arómu kávových zŕn a hotový nápoj poteší všetky vaše zmysly. Môžete samozrejme použiť aj namletú kávu, čo sa hodí najmä na bezkofeínový nápoj. Sparovacia jednotka je štandardne vyberateľná, takže ju bez problémov vyčistíte. Tlak kávovaru je 15 barov a do nádobky na vodu sa zmestí 1,8 litra. Poteší tiež nastaviteľný odtok kávy, ktorý zvolíte podľa veľkosti šálky od 84 po 135 mm.


Využíva moderné technológie

Kávovar sa pri každom zapnutí a vypnutí sám prepláchne a upozorní vás, keď potrebuje odvápniť. V menu nájdete rozšírené možnosti - môžete nainštalovať vodný filter, nastaviť si tvrdosť vody a úsporu energie. Do pamäti kávovaru sa navyše automaticky ukladá štatistika vydaných nápojov. Prednosťou je aj veľká kapacita nádobky na kávovú usadeninu. Umožňuje skladovanie usadeniny až zo 14 šálok alebo maximálne 72 hodín. Určite oceníte, že je ovládanie veľmi intuitívne, takže na všetko rýchlo prídete.


Otestujte všetky nápoje

Tento kávovar vám ľahko pripraví obľúbenú kávu, stačí si vybrať. Vychutnajte si tradičné recepty jednoduchým stlačením tlačidla. V ponuke je klasické espresso, doppio+ (viac než dvojité espresso pripravené z 15 g kávy), long (veľká káva pripravená v pulzoch počas dvoch škárovacích cyklov) a veľká káva bez funkcie predsparenia. Mimo prednastavené možnosti si môžete vytvoriť vlastný nápoj a uložiť ho do pamäti kávovaru.


Príslušenstvo s možnosťou dokúpenia

Odvápňovač De´Longhi

Odvápňovač De'Longhi

Nový ekologický prostriedok odstraňuje vodný kameň vnútri kávovaru ešte účinnejšie. Je vyrobený z vysokokvalitných, prírodných materiálov, ktoré sú biologicky odbúrateľné. Vďaka tomu neznečisťujú životné prostredie. Prípravok s objemom 500 ml vystačí pre 5 cyklov odvápnenie.

Vodní filtr De´Longhi

Vodný filter De'Longhi

Zmäkčuje vodu a je kompatibilný s prístrojmi ECAM, ETAM, EC 680 a ESAM 5500.

Káva Kimbo De´Longhi

Káva Kimbo De'Longhi

Vyberte si z 3 druhov v 1 kg alebo 250 g balení:

Classic (60 % Robusta, 40 % Arabica)

100 % Arabica

Prestige (65 % Arabica, 35 % Robusta)

Sklenice De´Longhi

Poháre

Tieto ručne fúkané poháre z borosilikátového skla majú dvojité termo steny. Uchovávajú teplotu studených aj teplých nápojov a skvele vám padnú do ruky. K dostaniu sú 3 druhy na rôzne nápoje: espresso, cappuccino a latte macchiato. Všetky sú navyše vhodné do umývačky.


Technické údaje
Rozmery (š × h × v)
mm
236 × 429 × 348
Váha
kg
9,5
Príkon
W
1 450
Napätie/Frekvencia
V ~ Hz
220/240 ~ 50/60
Kapacita nádržky na vodu
l
1,8
Zásobník na kávové zrná
g
300
Nastaviteľná výška výdaja kávy
mm
84 - 135
Energetická triedaLepšie ako A

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací
Určenie Do domácnosti

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Príkon 1 450 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,8 l
Kapacita zásobníka na kávové zrná 300 g
Kapacita nádoby na kávovú sadlinu v porciách 14

Funkcie

Všeobecné funkcie Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Príprava nápoja jedným stlačením, Automatické vypnutie, Nastavenie obľúbených nápojov
Chuť nápoja Nastaviteľnosť teploty nápoja, Nastaviteľnosť veľkosti nápoja, Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
Funkcia údržby a čistenia Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, Režim úspory energie, Nastaviteľná tvrdosť vody, Automatické preplachovanie

Nápoje

Typ nápoja Espresso, Mliečne kávové nápoje

Receptúry

Minimálny počet receptúr 5
Mliečne receptúry Caffe latte, Cappuccino
Nemliečne receptúry Espresso, Lungo, Double Espresso/Doppio, Káva
Ostatné receptúry Horúca voda/čaj

Výbava

Všeobecná výbava Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Displej, Mliečne riešenie
Používateľské rozhranie Dotykový ovládací panel s ikonami
Príprava nápoja Výškovo nastaviteľný výpusť, Odkladacia plocha na šálky
Mliečne riešenie Naparovacia dýza
Údržba a čistenie Systém odvápnenia, Samočistiaci systém, Možnosť použitia vodného filtra, Vyberateľná sparovacia jednotka

Mlecí systém

Materiál mlecieho mechanizmu Kov
Stupne hrubosti mletia 13
Funkcie mlynčeka Nastaviteľná hrubosť mletia, Nastaviteľné množstvo mletej kávy
Výbava mlynčeka Hermeticky uzavretý zásobník na zrnkovú kávu

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 42,9 cm
Šírka 23,6 cm
Výška 34,8 cm
Hmotnosť 9,5 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 13,5 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  DLES009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ECAM 350.35.W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13