Obnoviť stránku

De Buyer FILET 16 cm 4283.16

88,84 €

De Buyer FILET 16 cm 4283.16

Príprava pokrmov si žiada kvalitné náčinie. Preto vám predstavujeme kuchynský filetovací nôž de Buyer Filet. Ide o nôž ázijského typu s ostrou čepeľou, ktorá má unikátnu geometriu. Preto je vhodný na prípravu mäsa, rýb aj zeleniny. Všetka práca vám s ním pôjde od ruky.



Kvalitné spracovanie

Nože de Buyer sa vyznačujú precíznym spracovaním z prvotriednych materiálov. Filetovací nôž de Buyer FILET bol vyrobený z jedného kusa nemeckej chróm-molybdénovej ocele a jeho rukoväť tvoria uhlíkové vlákna. Určite uvítate aj systém protizávažia, ktorý uľahčí akúkoľvek prácu s nožom.


Nože FK2

Nože de Buyer série FK2 sú navrhnuté tak, aby mali ideálne ostrie a boli odolné a funkčné pre všetkých amatérskych nadšencov. Okrem tradičnej čepele ponúka rad FK2 inovatívne tvary pre presné použitie.


Systém protizávažia


Špecifikácia filetovacieho noža de Buyer FILET 16 cm 4283.16

Dĺžka čepele:
16 cm

Hmotnosť:
198 g

Materiál:
Čepeľ – chróm-molybdénová oceľ
Rukoväť – uhlíkové vlákna

Parametre a špecifikácia

Typ

Umývačka na riad Nevhodné do umývačky
Typ noža Filetovací nôž
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 16 cm
Šírka čepele 23 mm

Využitie

Využitie GASTRO prevádzky
Kód:  DEBU062
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4283.16
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11