Obnoviť stránku

D-Link DIR-878

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DIR-878

D-Link DIR-878 poskytuje za rozumné peniaze výkon potrebný na náročné úlohy, ako je streaming videa v 4K kvalite, hranie hier a používanie viacerých zariadení súčasne. Vďaka dvojpásmovej prevádzke s bezdrôtovou sieťou budúcej generácie AC ponúka celkovú bezdrôtovú rýchlosť až 1,9 Gbps.

Funkcie routeru D-Link DIR-878

Rýchle bezdrôtové pripojenie k internetu v dvoch pásmach

Routerom D-Link DIR-878 prúdia dáta do každého pripojeného zariadenia zvlášť, a to v dvoch pásmach rýchlosťou až 1 900 Mbps (600 Mbps pre 2,4 GHz pásmo a 1 300 Mbps pre 5 GHz pásmo). Prvotriedna stabilita i rýchlosť internetu sú tak pri streamovaní videí alebo hraní hier zaručené.


S routerom D-Link DIR-878 chytíte silný signál kdekoľvek

K šíreniu bezdrôtového signálu využíva router 4 externé antény so zosilňovačmi. Vďaka tomu sa k internetu môžete pripojiť s akýmkoľvek zariadením z ľubovoľnej časti svojej domácnosti.


Žiadne obmedzenia nehľadiac na to, čo na internete robíte

S inteligentnou technológiou MU-MIMO dosahujú všetky pripojené zariadenia najvyššiu rýchlosť pri akejkoľvek činnosti. Nezáleží, či streamujete videá, uploadujete súbory s vysokou kapacitou alebo práve hráte s priateľmi online hru.


D-Link DIR-878 bez problému utiahne veľké mnostvo online aplikácií

Súčasťou routeru D-Link DIR-878 je dvojjadrový procesor, ktorý vie spracovať ľubovoľné množstvo pokynov. Výsledkom je rýchly a plynulý chod online aplikácií na všetkých pripojených zariadeniach.


Stabilnejšia sieť vďaka funkcii optimalizácie pásom

Pred pripojením k internetu si môžete vybrať z dvoch bezdrôtových pásiem – 2,4 GHz a 5 GHz. Router D-Link DIR-878 potom sám určí, ktoré zariadenie je vhodné pre ktoré pásmo a prepojí ho na neho. Tým zaistí dlhodobo stabilný chod celej siete.


Každému pripojenému zariadeniu sa D-Link DIR-878 prispôsobí zvlášť

D-Link DIR-878 navyše optimalizuje tiež signál pre každé zariadenie pripojené k sieti. Výrazne sa tak zlepšuje nielen pokrytie siete, ale aj celková rýchlosť pripojenia. Surfujte, volajte, hrajte hry alebo streamujte HD video bez výpadkov signálu.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi Typ WiFi 5
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router, MU-MIMO

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 900 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WPA, WPA2

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Vlastnosti antény

Rozhranie

Kvalita služieb QoS (Quality of Service)
Ochrana Guest Zone
Kód:  NN320j4
Produktové číslo:  DIR-878/MT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11