Obnoviť stránku

Crucial SO-DIMM 8GB KIT DDR3L 1866MHz CL13 pre Apple / Mac

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial SO-DIMM 8GB KIT DDR3L 1866MHz CL13 pre Apple / Mac

Známa značka Crucial sa plne sústredí na výrobu kvalitných pamäťových nosičov. Niet teda divu, že jej operačnej pamäte sú certifikované spoločnosti Apple a naprosto hladko fungujú aj na počítačoch s logom nahryznutého jabĺčka.

Kompatibilný s Apple, ale funguje aj v klasickom notebooku

Vyššia kapacita operačnej pamäte má totiž za následok rýchlejšiu odozvu operačného systému a celkovo väčší užívateľský zážitok. Samotná výmena nie je vôbec zložitá a ku každému typu zariadenia existuje aj detailný návod. Za svoje dobre investované peniaze dostanete poriadnu nálož operačnej pamäte. Kit s kapacitou 2 × 4 GB SO-DIMM DDR3 s rýchlosťou 1866 MHz a časovanie CL13 rozhýbe váš systém na plné obrátky.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Vyhotovenie SO-DIMM
Kód:  CR109r1
Produktové číslo:  CT2C4G3S186DJM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12