Obnoviť stránku

Crucial SO-DIMM 8 GB DDR4 2 400 MHz CL17 Single Ranked x8

4,9 153 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Crucial SO-DIMM 8 GB DDR4 2 400 MHz CL17 Single Ranked x8

Zháňate pre váš notebook moderné komponenty? Máme pre vás pripravenú ponuku v podobe operačnej pamäte od spoločnosti Crucial, ktorá sa vždy pýši výrobky na tej najvyššej možnej úrovni spracovania. Táto rýchla a výkonná pamäť bude schopná obstáť pri používaní najrôznejších aplikácií a programov. Používateľov určite poteší, že k správnej funkcii a využitia úplného potenciálu pamäte nie je potrebné žiadne komplikované nastavenia BIOSu ani zložité inštalácie. Tieto pamäťové moduly pýšiace sa perfektným časovaním, maximálnou kompatibilitou, kvalitným zhotovení, a zvýšenou rýchlosťou ocenia najmä počítačoví hráči, a tiež aj bežní používatelia.

Kľúčové vlastnosti

  • Operačná pamäť pre notebooky
  • Rýchle prenosové rýchlosti vo forme DDR4 technológie
  • Pamäť má 1 samostatne adresovateľnú oblasť (Single rank)
  • Optimalizované pre procesory a platformy novej generácie
  • Zníženie spotreby energie až o 40 %
  • Zvýšenie šírky pásma až o 32 %

Rýchla komunikácia s PCI zbernicami

Priamy nástupca DDR3 je tu a uspokojí aj tých naozaj náročných používateľov! Určená je pre najnovšie počítače so základnou doskou pre pamäte DDR4. Všetky jej výhody pramenia z pokročilej výrobnej technológie. Architektúra pamätí DDR4 umožňuje jednoduchšiu komunikáciu s PCI zbernicami a tiež je osadená viacerými pinmi. Okrem toho sa posunul aj zámok, vďaka čomu nemôže dôjsť k zámene a zlej inštalácii v nekompatibilnej základnej doske. Pamäť je certifikovaná pre prácu pri frekvencii 2 400 MHz (zodpovedá PC4-19 200), pričom podporuje časovanie CL17 s maximálnym napätím iba 1,2 V. Boli tak docielené nižšie energetické nároky a znížilo sa tepelné vyžarovanie. V balení nájdete modul s celkovou kapacitou 8 GB.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre notebook
Vyhotovenie SO-DIMM
Modul pamäte PC4-19200

Kapacita

Moduly v balení 1x8GB

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 400 MHz
Časovanie CL17
Časovanie 17-17-17
Priepustnosť 19 200 MB/s

Rozhranie

Napätie 1,2 V
Ďalšie vlastnosti Unbuffered
Farba podsvietenia Bez podsvietenia
RGB ovládanie Nepodporuje
Kód:  CR112c2
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  CT8G4SFS824A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14