Obnoviť stránku

Crucial SO-DIMM 1GB DDR 333MHz CL2,5

4,7 37 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial SO-DIMM 1GB DDR 333MHz CL2,5

Rýchlejší notebook? S pamäťou Crucial áno!

Kvôli nedostatočnej operačnej pamäti môže váš starší prenosný počítač ľahko prestať stíhať tempo súčasných aplikácií. 1 GB pamäťový modul Crucial, určený do slotu SO-DIMM, dokáže dať druhý dych aj starému stroju. Stačí, aby váš laptop mal procesor kompatibilný s operačnými pamäťami typu DDR a jednu voľnú pozíciu vo formáte SO-DIMM. Modul je vhodný aj ako náhrada nefunkčnej pamäte RAM, alebo ako podpora už nainštalovanej.

Zvyšuje výkon systému

200-pinový pamäťový modul Crucial pracuje na frekvencii 333 MHz. Využíva štandardné elektrické napätie 2,5 V. Časovanie pamäte je CL2,5, šírka pásma pre slot DDR (PC) potom 3 200 MB/s. Priamo na webovej stránke výrobcu je možné jednoducho zistiť, či bude vo vašom počítači pamäť fungovať. Keď mu svoju zostavu nájdete, Crucial zaistí 100 % kompatibilitu.
Pozor : Formát DDR nie je kompatibilný s novšími päticami DDR2 a DDR3!

 Obrázok 2

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre notebook
Vyhotovenie SO-DIMM

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Časovanie CL2,5

Rozhranie

Napätie 2,5 V
Kód:  CR099b1
Produktové číslo:  CT12864X335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12