Obnoviť stránku

Crucial 32 GB KIT DDR4 2133 MHz CL15 Single Ranked x8

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial 32 GB KIT DDR4 2133 MHz CL15 Single Ranked x8

Zháňate pre vašu počítačovú zostavu moderné komponenty? Máme pre vás pripravenú ponuku v podobe operačnej pamäte od spoločnosti Crucial, ktorá sa vždy pýši výrobkami na tej najvyššej možnej úrovni spracovania. Táto rýchla a výkonná pamäť bude schopná obstáť pri používaní najrôznejších aplikácií a programov. Užívateľov určite poteší, že na správnu funkciu a využitie plného potenciálu pamäte nie je potrebné žiadne komplikované nastavenie BIOSu ani zložité inštalácie. Tieto pamäťové moduly pýšiace sa perfektným časovaním, maximálnou kompatibilitou, kvalitným vyhotovením a zvýšenou rýchlosťou ocenia najmä počítačoví hráči, ale aj bežní užívatelia.

Kľúčové vlastnosti operačnej pamäte Kingston

  • Operačná pamäť pre PC
  • Rýchle prenosové rýchlosti vo forme DDR4 technológie
  • Pamäť má 1 samostatne adresovateľnou oblasť (Single rank)
  • Optimalizované pre procesory a platformy novej generácie
  • Zníženie spotreby energie až o 40 %
  • Zvýšenie šírky pásma až o 32 %

Rýchla komunikácia s PCI zbernicami

Priamy nástupca DDR3 je tu a uspokojí aj tých naozaj náročných užívateľov! Určená je pre najnovšie počítače so základnou doskou pre pamäte DDR4. Všetky jej výhody pramení z pokročilej výrobnej technológie. Architektúra pamätí DDR4 umožňuje jednoduchšiu komunikáciu s PCI zbernicami a tiež je pamäť osadená viacerými pinmi. Okrem iného došlo k posunutiu zámku, vďaka čomu nemôže dôjsť k zámene a zlej inštaláciu v nekompatibilnej základnej doske. Pamäť je certifikovaná na prácu pri frekvencii 2 133 MHz (zodpovedá PC4-17000), pričom podporuje časovanie CL15 s maximálnym napätím iba 1,2 V. Boli tak docielené nižšie energetické nároky a zníženie tepelného vyžarovania. V balení nájdete štyri moduly s celkovou kapacitou 32 GB.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Quad-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 133 MHz
Časovanie CL15

Rozhranie

Napätie 1,2 V
Ďalšie vlastnosti Unbuffered
Kód:  CR550g6b
Produktové číslo:  CT4K8G4DFS8213
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09