Obnoviť stránku

Crucial 32GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial 32GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

Vysokokapacitné, agresívne časovaný pamäťový KIT značky Crucial ako voľba ponúkajúce atraktívne stabilitu vysokého výkonu za primeranú finančnú čiastku. Pamäťový KIT poskytuje kapacitu 32 GB pre dočasné uloženie a manipuláciu s dátami. Pamäť je určená pre stolové počítače a ich základné dosky sa sloty pre pamäte typu DDR3 v dvojkanálovom či štvorkanálové režime. Pamäť je certifikovaná pre prácu pri frekvencii až 1600 MHz, Pri ktorej podporuje vynikajúce časovanie CL8-8-8-24. Nominálne pracovné napätie tohto pamäťového modulu je 1,5 V.
Pamäte radu "Ballistix Tactical" sú vybavené pasívnymi chladiči s výrazným rebrovaním pre rozptýlenie nadbytočného tepla do okolitého prostredia, čím zaisťujú záruku stabilitu aj pri plnom zaťažení. Oproti pamätiam typu DDR2 majú zníženú spotrebu, väčšiu dátovú priepustnosť a dajú sa taktovat na vyššie frekvencie, čím sa rapídne zvýši ich výkon. Rozšírenie operačnej pamäte je ideálnou voľbou, pokiaľ vyžadujete vyšší výkon či lepšiu odozvu viac spustených aplikácií. Skvelé riešenie pre hráčov počítačových hier, prácu s videom, programovanie a mnohé ďalšie náročné použitie.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Quad-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 600 MHz

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, Unbuffered
Kód:  CR515m1
Produktové číslo:  BLT4CP8G3D1608DT1TX0BEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06