Obnoviť stránku

Creality CV-01 Pro Engraving Machine

4,0 2 hodnotení
180,90 €

Creality CV-01 Pro Engraving Machine

Gravírovacia tlačiareň Creality CV-01 Pro

Kľúčové vlastnosti GRAVÍROVACEj tlačiarne

Creality CV-01 Pro

  • Možnosť gravírovania na rôzne materiály
  • Gravírovacia plocha s rozlohou 170 × 200 mm
  • Polovodičový laser s výkonom 1.6 W a vlnovou dĺžkou 450±5 nm
  • Kompatibilita s programami CrealityLaser, LaserGRBL alebo LightBurn
  • Podpora formátov JPEG, JPG, PNG, BMP a SVG
  • Možnosť tlače z TF karty alebo počítača prostredníctvom rozhrania USB-C
creality cv-01 Pro
Veľmi presný gravírovací stroj
Gravírovacia tlačiareň Creality CV-01 Pro
Gravírovacia tlačiareň Creality CV-01 Pro sa perfektne hodí na gravírovanie na rôzne materiály, určená je najmä na gravírovanie na kartón, drevo, bambus, gumu, kožu, tkaninu, akryl alebo plast . Gravírovacia plocha ponúka rozmery 170 × 200 mm, o gravírovanie samotné sa postará laser s výkonom 1.6 W s vlnovou dĺžkou 450±5 nm. Poteší aj prepracovaný odvod dymu vznikajúceho prigravírovaní a tiež filtrácia, ktorá s pomocou adsorpčnej bavlny zachytáva prach a eliminuje únik výparov do priestoru. Laserový modul disponuje ochranou očí proti oslneniu a certifikáciou FDA Class 1.

Prepracovaný odvod dymu
Vďaka odvodu dymu od gravírovaného objektu nedochádza k nežiaducemu zašpineniu povrchu. Adsorpčná bavlna účinne absorbuje výpary.
Rýchly auto-focus
Zaostrovací modul dokáže veľmi rýchlo a spoľahlivo detegovať vzdialenosť medzi laserovým modulom a povrchom objektu, čo zaistí vysokú mieru detailu.
Jednoduché ovládanie
Veľmi jednoduché ovládanie prostredníctvom jediného tlačidla, používateľsky prívetivá spätná väzba pomocou vizuálnej aj zvukovej indikácie.
Kód:  CR100s09
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1005010014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11