Obnoviť stránku

Cougar CORE BOX V3

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cougar CORE BOX V3

Cougar CORE BOX V3 je ovládač pre vaše herné PC, s ktorým ovládnete osvetlenie až šiestich ARGB ventilátorov a dodáte počítaču ten pravý herný štýl. Táto krabička dokáže smerovať osvetlenie z dvoch smerov a zároveň poslúži na lepšie rozvrhnutie káblov v skrini počítača. Keďže box môže podporovať až šesť ventilátorov vrátane funkcie PWM, môžete pohodlne ovládať ich chod a maximalizovať ich výkon. Vďaka kompaktnému dizajnu s rozmermi 96 × 56 × 17 mm nebude v počítači zaberať príliš priestoru a vďaka magnetickému uchyteniu ju možno pripevniť kam uznáte za vhodné.

Kľúčové vlastnosti Cougar CORE BOX V3

  • Ovládanie až šiestich ARGB ventilátorov
  • Cougar CORE BOX V3 má magnetické uchytenie
  • Umožní maximalizovať výkon ventilátorov
  • Lepší cable management v PC skrini
  • Podporuje základné dosky ASUS, Gigabyte, MSI a ASRock

Cougar CORE BOX V3 podporuje populárny výrobca základných dosiek

Ak máte vo vašom PC osadenú základnú dosku od výrobcu ASUS, Gigabyte, MSI alebo ASRock, tak si môžete užiť všetky prednosti Cougar CORE BOX V3. Krabička tak plne podporuje softvér pre nastavenie RGB osvetlenia Aura Sync, RGB Fusion, Mystic Light Sync a Polychrome Sync.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie SATA
Kód:  MHcbv3
Produktové číslo:  3MCOBXV3.0001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19