Obnoviť stránku

Cosori

Fritézy Cosori

Pripravujte pokrmy zdravo a chutne so spotrebičmi Cosori

Značka Cosori vyrába kvalitné teplovzdušné fritézy od menších kapacít až po vysoko objemové pre viacčlenné domácnosti. Charakteristickým znakom je vysoká kvalita materiálov a používateľsky jednoduché ovládanie, vďaka ktorému môžete variť pohodlne, rýchlo a zdravo s minimálnym množstvom oleja. Cosori tiež ponúka množstvo skvelých receptov na varenie a pečenie a bohaté príslušenstvo pre rôzne druhy pokrmov. Teplovzdušné fritézy Cosori sú zdravšou voľbou na varenie, pretože potrebujú minimum oleja a vytvárajú menej nebezpečných chemických látok vznikajúcich pri fritovaní a vyprážaní. Objavte kvalitu najpredávanejších teplovzdušných fritéz v USA.

Airfryer Cosori

Dokonalé zdravé varenie vďaka patentovanej technológii

Teplovzdušné fritézy Cosori sú vybavené technológiou Rapid 360° Heat Circulation Thermo iQ, kedy horúci vzduch rotuje okolo jedla rovnomerne zo všetkých strán a tým dosahuje kvalitné a rovnaké prepečenie a uvarenie pokrmov. Vďaka tejto technológii sa predohrejú v priebehu 5 minút. Všetky modely fritéz Cosori navyše ponúkajú predvolené programy. Jedným stlačením tlačidla si tak pripravíte skvelé a zdravé pochúťky ako tí najlepší šéfkuchári, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným veciam.

Najpredávanejšia značka v USA s radom ocenení

Dizajn teplovzdušných fritéz Cosori sa rodí priamo v kolíske technológií, Kalifornii. Vďaka svojej praktickosti, špičkovým funkciám na prípravu zdravého jedla a jednoduchému ovládaniu s ľahko prístupnými tlačidlami získavajú modely Cosori tiež prestížne ocenenia, ako sú Red Dot Award alebo Design Award. Podľa predajných štatistík 2022 sa značka Cosori stala opätovne najpredávanejšou značkou teplovzdušných fritéz v USA.

Ocenenia a certifikáty Cosori
Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18