Obnoviť stránku

Cosori Univerzálna súprava príslušenstva II, 6 ks

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
46,90 €

Cosori Univerzálna súprava príslušenstva II, 6 ks

Uľahčite si prácu s teplovzdušnou fritézou a pripravujte v nej ešte viac druhov pokrmov. Sada príslušenstva II k fritézam Cosori prináša 6 rôznych doplnkov, ktoré si zamilujete. V balení nájdete formu na pečenie, formu na pizzu, formu na muffiny a vajcia s vekom, stojan na naparovanie, silikónovú podložku a 100 ks jednorazových papierových foriem na pečenie. Pri príslušenstve k teplovzdušným fritézam Cosori oceníte kvalitné materiály aj veľmi jednoduchú údržbu – všetky znovupoužiteľné nádoby je možné umývať v umývačke riadu . Príslušenstvo je možné využiť pri teplovzdušných fritézach Cosori s objemom nádoby nad 5,5 litra.

Kľúčové vlastnosti sady príslušenstva k teplovzdušnej fritéze

  • Praktická šesťdielna sada príslušenstva k teplovzdušným fritézam Cosori vám umožní pripravovať ešte viac druhov jedál
  • Univerzálna sada doplnkov vám zefektívni prípravu pokrmov a uľahčí čistenie fritézy
  • V sade nájdete 3 rôzne formy na pečenie, 100 ks jednorazových foriem, naparovací stojan a silikónovú podložku
  • Príslušenstvo je vhodné pre teplovzdušné fritézy Cosori s nádobou s objemom aspoň 5,5 litra
  • Cosori príslušenstvo k teplovzdušným fritézam II je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov
  • Doplnky na pečenie je možné umývať v umývačke riadu

So sadou príslušenstva Cosori prichystáte v teplovzdušnej fritéze ešte viac jedál

Teplovzdušná fritéza pripravuje jedlo pomocou cirkulácie horúceho vzduchu v celej nádobe. Pri použití foriem na pečenie z tejto sady môžete cirkuláciu vzduchu zefektívniť a získať tak ešte rovnomernejšie prehriaty a prepečený pokrm . Cosori príslušenstvo k teplovzdušným fritézam II taktiež uľahčuje čistenie fritézy a rozširuje ponuku jedál, ktoré vo fritéze prichystáte.

Forma na pizzu

S touto formou si v teplovzdušnej fritéze hravo pripravíte chrumkavú pizzu alebo napríklad quiche. Teflónový povrch formy je odolný proti opotrebovaniu a nepriľnavý, takže sa nemusíte obávať pripečených kúskov cesta ani náročného čistenia.

Forma na tortu

S tortovou formou sa z vašej teplovzdušnej fritézy stane naozaj univerzálny kuchynský pomocník. Upečte v nej voňavý ovocný koláč, nadýchanú čokoládovú tortu, poctivý domáci chlieb alebo spracujte prebytky zeleniny do slaného koláča. Forma je vybavená praktickým madlom pre ľahkú manipuláciu pri vyberaní z fritézy. Rovnako ako u formy na pizzu aj u formy na tortu oceníte odolný nepriľnavý povrch.

Forma na vajcia a muffiny s vekom

Silikónová forma so 7 kruhovými formičkami je ako stvorená na upečenie lahodných čerstvých mini muffinov na raňajky. Či už sa pustíte do tradičnej sladkej varianty alebo vyskúšate slané vaječné muffiny so zeleninou, môžete sa tešiť na perfektne upečené kúsky. Forma je vyrobená zo žiaruvzdorného silikónu s certifikáciou FDA. Pri uskladnení hotových dobrôt v chladničke potom oceníte praktické priehľadné veko.

Naparovací stojan

V sade príslušenstva k teplovzdušným fritézam Cosori nájdete aj stojan z nerezovej ocele, ktorý využijete najmä pri príprave mäsa, rýb alebo špízov. Rošt umožní prúdenie horúceho vzduchu aj zo spodnej strany, takže výsledkom je naozaj rovnomerne prepečený pokrm.

Jednorazové papierové formy na pečenie

Jednorazové papierové formy na pečenie oceníte pri každom použití fritézy. Či už chystáte pečivo, hranolky alebo sekanú, s papierovou formou zostane fritéza čistá . Štvorcové formy s rozmerom 20 × 20 × 6,5 cm skvele padnú do teplovzdušných fritéz s objemom 4,5-6 l. Papiere sú vyrobené z nebieleného netoxického materiálu a sú vhodné na použitie pri teplote až do 230 °C. Pečiace papiere sú olejované, vďaka čomu sú vodeodolné a nepriľnavé. Ich použitím chránite dno koša fritézy pred opotrebovaním a predlžujete tým jeho životnosť.

Silikónová podložka

V sade príslušenstva Cosori nájdete aj praktickú silikónovú podložku, ktorá skvele doplní všetky formy na pečenie. Pri vybratí horúcich foriem z teplovzdušnej fritézy podložku využijete ako ochranu kuchynskej pracovnej dosky .

Obsah balenia:
1× forma na pečenie
1× tortová forma
1× silikónová forma na muffiny a vajcia s vekom
100× jednorazová papierová podložka na pečenie
1× naparovací stojan
1× silikónová podložka

Kód:  CSRpr27
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C158-6AC-EUR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03