Obnoviť stránku

Cosori Multicooker a ryžovar CRC 5 l

5 3 hodnotení
128,90 €

Cosori Multicooker a ryžovar CRC 5 l

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker CRC 5 l

Radi by ste si do kuchyne zaobstarali nového pomocníka? Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker CRC 5 l pre vás bude skvelou voľbou. Nielenže vám umožní pripraviť ryžu, ale aj ďalšie obilniny, kaše, polievky a iné pokrmy. Hrniec sa pýši 17 funkciami, ktoré zaistia, že vaše jedlá budú mať perfektnú chuť a konzistenciu. Multifunkčný hrniec Cosori je ľahko ovládateľný a bezpečný, má jasný dotykový panel, ochranu proti prehriatiu a jeho príslušenstvo sa dá umývať v umývačke. Skvelý spoločník pre tých, ktorí chcú variť rýchlo, zdravo a chutne.

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker a ryžovar CRC 5 l a jeho kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker CRC 5 l poskytne objem 5 l
  • 17 programov varenia
  • Ryža, kaša a iné obilniny, pomalé varenie, varenie v pare, dusenie, režim udržiavania teploty, odložené varenie, pečenie, režim rýchlej prípravy ryže
  • Jednoduchá údržba a umývanie v umývačke
  • Vnútorný hrniec z prémiovej nehrdzavejúcej ocele vhodný do umývačky
  • Prémiový dizajn
  • Displej zobrazuje všetky dôležité informácie o stave varenia
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Časovač
  • Automatické vypnutie
  • Automatické programy
  • Bohaté príslušenstvo

Multifunkčný hrniec so 17 funkciami

Hrniec Cosori Multicooker CRC 5 l je multifunkčné zariadenie, ktoré umožňuje prípravu rôznych pokrmov. Rôzne druhy a úrovne prípravy ryže podľa vašich preferencií – štandardná, mäkká alebo tvrdšia. Okrem ryže je možné pomocou hrnca pripraviť aj kaše, iné obilniny a využiť ďalšie funkcie ako je pomalé varenie, varenie v pare, dusenie, udržiavanie teploty, odložené varenie, pečenie alebo režim rýchlej prípravy ryže.

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Multifunkčný hrniec na dokonalú konzistenciu a chuť

Vaše jedlo bude vždy perfektne uvarené, s dokonalou konzistenciou a chuťou, vďaka procesu varenia v 7 krokoch. Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker CRC 5 l automaticky sleduje ideálnu teplotu, tlak, čas a vlhkosť. Vie nielen uvariť ryžu, ale tiež pripraviť obilniny ako quinoa, jačmeň, pohánku a ďalšie. Môžete si vychutnať rôzne druhy ryže a cereálií, ktoré sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a vitamíny.

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Recepty od šéfkuchárov Cosori

Recepty v českom jazyku na túto fritézu môžete stiahnuť s týmto QR kódom.

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker
Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Veľká kapacita a jednoduchá obsluha

Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker CRC s objemom 5 litrov ponúka dostatok miesta na varenie ryže a ďalších jedál pre celú rodinu alebo návštevu. Dotykový ovládací panel vám uľahčí nastavenie funkcií, teploty, času a textúry jedla a prevedie vás celým procesom prípravy pokrmu.

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker CRC 5 l na kreatívne varenie

Využite multifunkčný hrniec Cosori na maximum a skúste v ňom uvariť kuraciu alebo šošovkovú polievku, upiecť jablkový, čokoládový či banánový koláč. V priloženej knihe s 30 receptami nájdete inšpiráciu alebo si môžete stiahnuť aplikáciu VeSync, kde na vás čaká desiatky ďalších receptov.

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Multifunkčný hrniec s jednoduchou údržbou a bezpečnosťou

Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker a ryžovar CRC 5 l je jednoduchý a bezpečný na používanie. Má ochranu proti prehriatiu, ktorá ho automaticky vypne, pokiaľ teplota prekročí bezpečnú hranicu. Nepriľnavý povrch zaisťuje, že sa jedlo neprichytí, a čistenie hrnca bude jednoduchšie. Príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu. Všetky povrchy, ktoré sú v kontakte s potravinami, sú bez BPA, PFOA a PFOS.

Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Obsah balenia

  • 1× Multifunkčný ryžovar Cosori
  • 1× Vnútorná nádoba
  • 1× 3 l naparovací košík
  • 1× Naberačka na ryžu
  • 1× Naberačka na polievku
  • 1× Odmerka
  • 1× Kniha receptov v AJ, CZ na stiahnutie online
Ryžovar CRC 5 l a Multifunkčný hrniec Cosori Multicooker

Kvalita, to je Cosori

Cosori je jednou z najpredávanejších značiek teplovzdušných fritéz na svete a je známa svojim zameraním na inovácie a kvalitu. Tím zákazníckej podpory Cosori je pripravený vám pomôcť s akýmkoľvek problémom alebo otázkou a rozsiahla aktívna komunita užívateľov na sociálnych sieťach je skvelým zdrojom skúseností, inšpirácie a tipov na nové recepty. Cosori spolupracuje s profesionálnymi kuchármi na príprave receptov dostupných v aplikácii VeSync a v našich bezplatných kuchárkach (k dispozícii online). Je to najpredávanejšia značka teplovzdušných fritéz v USA a je držiteľom mnohých prestížnych ocenení. Cosori je značka, ktorej môžete dôverovať.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ryžovar, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec

Objem

Objem 5 l

Funkcie

Funkcie Časovač, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Parný kôš, Vyberateľná nádoba, Automatické programy
Príslušenstvo Lyžica, Odmerka, Naparovací vejár

Ocenenia

Ocenenia Red Dot Best of Best

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CSRryz75
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CRC-R501-KEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13