Obnoviť stránku

Corsair XR7 360

Garancia najlepšej ceny
115,90 €

Corsair XR7 360

Radiátor vodného chladenia Corsair XR7 360 reprezentuje užitočný komponent do herného počítača. Pomôže vám znížiť vysoké teploty CPU a súčasne zlepší obeh vzduchu vo vašom počítači. Pretože ide o vodou chladený systém so špeciálnym telom, dodá vášmu počítaču tiež nevídaný vzhľad. V hadičkách cirkuluje chladiaca kvapalina, ktorá si udržiava nízku teplotu v obsiahlom radiátore. Radiátor vodného chladenia Corsair XR7 360 potrebne nahradí hlasné a nekvalitné chladiče. 

Vodný chladič Corsair XR7 360 ako skvelá nová metóda chladenia 

V prípade, že nemáte tušenie, prečo uprednostniť vodný chladič namiesto vzduchového, potom sa zamerajte na nasledujúci odsek textu. Pre väčšinu počítačov je priestor navyše veľmi vzácna záležitosť, nuž a výhodou vodného chladiča CPU je, že zaberie menšiu časť priestoru ako vzduchový. Jeho nainštalovanie je veľmi jednoduché, pretože ide o uzavretý obeh, ktorý nasadíte na CPU a PC case. Výrobca Corsair sa postaral o to, aby chladiaca kvapalina zostala bez problémov vo spevnených hadičkách. Nemusíte sa teda obávať, že sa váš počítač pokazí.  

Kód:  UY01133
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  CX-9030005-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08